Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ... ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ...

Ολοκληρωτική καταστροφή προκάλεσαν οι άγνωστοι κακοποιοί στο κοντέινερ που περιείχε εγκαταστάσεις αναμεταδότη κινητής τηλεφωνίας στην πε...

Ολοκληρωτική καταστροφή προκάλεσαν οι άγνωστοι κακοποιοί στο κοντέινερ που περιείχε εγκαταστάσεις αναμεταδότη κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Ανθήλης στη Λαμία. Αφού κατέστρεψαν το εσωτερικό και άρπαξαν ό,τι είχε αξία, έβαλαν φωτιά και το έκαναν στάχτη!

Οι τοπικές αρχές δεν έχουν αμφιβολία ότι πρόκειται για «κυνηγούς» χαλκού, μετάλλων και… καυσίμων, αφού κυριολεκτικά δεν άφησαν τίποτα μέσα στο κοντέινερ πριν το πυρπολήσουν καταστρέφοντας ολοσχερώς τις εγκαταστάσεις και προκαλώντας ζημιές ύψους 150.000 ευρώ!

Οι τεχνικοί της εταιρείας που έκαναν έλεγχο μαζί με τους αστυνομικούς όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, διαπίστωσαν ότι οι εμπρηστές είχαν αρπάξει τις μπαταρίες και όλο τον τεχνικό εξοπλισμό από το κοντέινερ, ενώ άδειασαν και μια δεξαμενή με πετρέλαιο που υπήρχε ακριβώς δίπλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.