Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ... ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ...!!!

Νύχτα τρόμου για ένα ζευγάρι στην Πάτρα. Δυο ένοπλοι τους ακινητοποίησαν μέσα στο αυτοκίνητό τους στην περιοχή των Σελλών... Θύμα ένοπλης λ...


Νύχτα τρόμου για ένα ζευγάρι στην Πάτρα. Δυο ένοπλοι τους ακινητοποίησαν μέσα στο αυτοκίνητό τους στην περιοχή των Σελλών... Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε ζευγάρι που βρισκόταν στην περιοχή των Σελλών τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr την ώρα που το ζευγάρι βρισκόταν με το αυτοκίνητο του στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί από την Πάτρα στα Σελλά, τους πλησίασε άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο άντρες.

 Με την απειλή όπλου τους ακινητοποίησαν και αφού τους αφαίρεσαν χρήματα και κινητά τηλέφωνα, στη συνέχεια έδεσαν τον άνδρα και βίασαν τη γυναίκα. Μετά από προσπάθεια η γυναίκα κατόρθωσε να ελευθερωθεί και αφού περπάτησε στην περιοχή εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση από θηροφύλακα. Την υπόθεση ερευνά η ασφάλεια της Πάτρας. newsit.gr

-----------------------------------

1 σχόλιο

  1. Δεν θα εκπλαγω αν ακουσω οτι τελικα οι δραστες ειναι τα γνωστα λαθροζωα..Αυτα που εσφαξαν και τον ατυχο Θαναση Λαζανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.