Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!

Την ταυτότητα ενός από τους δυο αλλοδαπούς οι οποίοι είχαν διαπράξει τουλάχιστον τρεις ληστείες σε σπίτια των Τρικάλων τους τελευταί...


Την ταυτότητα ενός από τους δυο αλλοδαπούς οι οποίοι είχαν διαπράξει τουλάχιστον τρεις ληστείες σε σπίτια των Τρικάλων τους τελευταίους δέκα μήνες, εξακρίβωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Στις δυο από αυτές τα θύματα ήταν ηλικιωμένες και στην τρίτη η κόρη της μιας μαζί με μια φίλη της!

Ο 32χρονος Αλβανός δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Άγνωστος παραμένει ακόμη ο συνεργός του με τον οποίο λήστεψαν τις τέσσερις γυναίκες. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες γιατί πιστεύουν ότι έχουν διαπράξει και άλλες επιθέσεις σε σπίτια, κυρίων μοναχικών ηλικιωμένων.

Η πρώτη ληστεία είχε γίνει στις 22 Φεβρουαρίου, όταν οι δυο κουκουλοφόροι κακοποιοί παραβίασαν το παράθυρο του σπιτιού μιας 71χρονης και την ακινητοποίησαν απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσουν. Άρπαξαν 350 ευρώ και τα χρυσαφικά της, έκοψαν το καλώδιο από το τηλέφωνο και έφυγαν.

Οι άλλες δυο ληστείες είχαν γίνει στις 23 Αυγούστου με την ίδια μέθοδο. Πρώτα μπήκαν στο σπίτι μιας 71χρονης, την απείλησαν με πιστόλι και μαχαίρι και άρπαξαν 900 ευρώ. Αμέσως μετά, τρύπωσαν στο διπλανό σπίτι της 41χρονης κόρης της και την ακινητοποίησαν μαζί με την 38χρονη φιλοξενούμενή της. Δεν βρήκαν, όμως, χρήματα ή τιμαλφή και πήραν μόνο τα δύο κινητά τους.

trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.