Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε, ΡΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... ΕΚΑΨΕ ΤΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!!

Και όμως, αφέθηκε… ελεύθερος ο 35χρονος που είχε συλληφθεί για τη διάρρηξη και τον εμπρησμό τριών σπιτιών στο συνοικισμό Μπόκρη του Αγίου ...

Και όμως, αφέθηκε… ελεύθερος ο 35χρονος που είχε συλληφθεί για τη διάρρηξη και τον εμπρησμό τριών σπιτιών στο συνοικισμό Μπόκρη του Αγίου Βλασίου Τριχωνίδας! Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου έκρινε ότι τα πειστήρια δεν ήταν αρκετά για να στηρίξουν τις κατηγορίες και τον έκρινε αθώο!

Το δικαστήριο δέχθηκε τον ισχυρισμό του 35χρονου ότι… βρήκε στο δρόμο τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του και αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες των σπιτιών και τον απάλλαξε από τις κατηγορίες με το αιτιολογικό ότι δεν προέκυπτε από τα ευρήματα των αστυνομικών πως τα είχε κλέψει εκείνος!

Πάντως, η Ασφάλεια Αγρινίου είχε ανακοινώσει ότι από την έρευνα που έκανε προέκυψαν σαφή αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του κατηγορούμενου τόσο για τις κλοπές και τον εμπρησμό των σπιτιών, όσο και για το ότι επιχείρησε να διαρρήξει άλλα τρία σπίτια στην περιοχή… Το ερώτημα που γεννάται μετά την αθώωσή του σεσημασμένου και για άλλες διαρρήξεις και κλοπές 35χρονου, είναι πώς θα δικαιωθούν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών που βρήκαν κατεστραμμένες τις περιουσίες τους.

-------------------------------------

1 σχόλιο

  1. είναι απλό.
    με φωτιά και τσεκούρι..

    αν και λίγο δύσκολο το βλέπω οι δικαστές να τον αθώωσαν εφόσον υπήρχαν αποδείξεις..

    εκτός αν έχει κάποιο γνωστό ή γνωστό γνωστού στο δικαστικό σύστημα της περιοχής..

    οπότε...

    φωτιά και τσεκούρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.