Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΗΛΙΚΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ... ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ...!!!

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΜΕ...;;; Είχε ξαναπροσπαθήσει να ληστέψει ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του χτυπώντας τον αλλά, παρά τις νομικές...

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΜΕ...;;;


Είχε ξαναπροσπαθήσει να ληστέψει ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του χτυπώντας τον αλλά, παρά τις νομικές συνέπειες που αντιμετώπισε, δεν έβαλε… μυαλό ο 19χρονος κακοποιός που κατηγορείται πάλι για τον ίδιο ακριβώς λόγο μετά την τελευταία αποτυχημένη απόπειρά του!

Λόγω του βεβαρυμμένου παρελθόντος του, ο νεαρός δράστης ήταν ο… υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για τους άνδρες του αστυνομικού σταθμού στον Ίασμο Ροδόπης, μόλις ένας 69χρονος τους ειδοποίησε ότι κάποιος είχε διαρρήξει το σπίτι του σε χωριό της περιοχής και όταν εκείνος τον αντιλήφθηκε τον χτύπησε τραυματίζοντας τον ελαφρά και τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί δεν δυσκολεύτηκαν να βρουν τον σεσημασμένο 19χρονο που ομολόγησε κατά την προανάκριση ότι αυτός ήταν ο δράστης της απόπειρας ληστείας και του τραυματισμού. Ωστόσο, δεν συνελήφθη επειδή είχε περάσει τοα αυτόφωρο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που θα αποσταλεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. protothema.gr

1 σχόλιο

  1. ti eine auta reeeeeee,GIATI DEN EXOUME KAI STIN SOUHDIA AUTOFWRO?
    EAN PARABEIS TON NOMO ,KATAZHTHSE KAI OTAN SE PIASOUN SE PAN STA KRATHTHRIA,MERIKES MERES KAI META EISAGGELEA,META FULAKI EAN KTUPHSES AN8RWPO-LHSTEPSES AN8RWPO GENIKA LHSTEIES ,EPI8ESEIS KATA ZWHS ,API8EIA H ANTISTASH SE ASTUNOMIKOUS TIN EBAPSES!!,TROXONOMIKHES ,KAI AGORANOMIKES PARABASEIS PLHRWNEIS KAI BGAINEIS EKSW.KTL....TI 8A PEI AUTOFWRO? DEN KATALABA,MHPOS To KRATOS BOH8AEI A8ELA TOU,H ME 8ELHSH TOUS EGGLHMATIES?
    PAPARIA KRATOS TO ELLADISTAN....
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.