Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ...

aftonomi.gr._ Απέφυγε να απαντήσει για την ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας στην ερώτηση ...


aftonomi.gr._ Απέφυγε να απαντήσει για την ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας στην ερώτηση του Βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστου Παππά για το αν θεωρεί την Βόρειο Ήπειρο γη ελληνική.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής διακόπτοντας τον υφυπουργό που αοριστικολογούσε του είπε «εδώ δεν είναι ο Σύνδεσμος Ελληνοαμερικανικής Φιλίας Καρδίτσας, εδώ είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο και σας ερωτά η Χρυσή Αυγή».

Ο υφυπουργός απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας όντας εκπρόσωπος του κόμματος που βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με το κόμμα του Σαλί Μπερίσα. Οι Βορειοηπειρώτες υποφέρουν, η Ελληνική κυβέρνηση κωφεύει και τους έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους, τους έκοψε μάλιστα και τις πενιχρές συντάξεις του ΟΓΑ.



--------------------

Κάντε "ΚΛΙΚ" στο πρωτοσέλιδο του "Στόχου" που ακολουθεί για να δείτε κάποια από τα θέματα της εφημερίδας σας που κυκλοφορεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.