Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 20% ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ...;;; ΑΝΕΛΑΒΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ...!!!

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ: Τι σημαία του ανένδοτου αγώνα κατά της Χρυσής...

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

Τι σημαία του ανένδοτου αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής έχει υψώσει η γνωστή ηθοποιός, ψυχολόγος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, η οποία έχει αναλάβει τον πρώτο ρόλο στην ολομέτωπη επίθεση του ΠΑΣΟΚ κατά της Χρυσής Αυγής.

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» η Α. Αλ Σάλεχ, η οποία είναι σύμβουλος του Ευ. Βενιζέλου, σε θέματα ρατσιστικής βίας και ηγείται του στρατηγείου της Ιπποκράτους κατά του νεοναζισμού, λέει: «Η Χρυσή Αυγή είναι μία συμμορία δολοφόνων, μια συμμορία εγκληματιών».

Η Αλ Σάλεχ εξαπολύει τις επιθέσεις της κατά της Χρυσής Αυγής και από το Twitter. To πλέον χαρακτηριστικό tweet ήταν αυτό που απηύθυνε στον Γ. Γερμενή (Καιάδα), όταν εκείνος είχε πει το περίφημο «εγέρθητι».

«Τι λέει αυτός που δεν του σηκώνεται;» αναρωτιόταν ρητορικά η Αφ. Αλ Σάλεχ στο Twitter και συνόδευε τη φράση με μία φωτογραφία ενός κουτιού Βιάγκρα, στο οποίο αναγραφόταν: «εγέρθητι- δείγμα σεβασμού».

Φυσικά, από τα βέλη της κ. Αλ Σάλεχ δεν γλιτώνει και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης. «Όταν βγαίνει ο Κασιδιάρης και λέει στο κρητικό κανάλι ότι αν δεν ήμουν βουλευτής θα ήμουν συνταγματάρχης και θα έκανα πραξικόπημα, έχουμε χάσει κάθε όριο και πρέπει να αντιδράσει η δημοκρατία. Εμένα δεν με απασχολεί ποιος είναι αυτός ο Κασιδιάρης και τι έχει στο μυαλό του, αλλά ούτε και ο Χίτλερ ήταν ευφυής ή θεωρούνταν ευφυής». newsbeast.gr

----------------------------------

22 σχόλια

  1. sumoria dolofonwn kai Egglhmatiwn (H Xrush Augh prepei edw Na kanei munhsh sSe auto to PORNOMONTELO EDW) eine oi sumpatriwtes ths al-salex Oi araphdes,OI OPIOI SE POLLES ARABIKES XWRES FOROUN MPOUZAKIA ME TIN FWTOGRAFIA TOU XITLER!!!!
    EPEIDH AUTOS ANTIPA8OUSE TOUS EBRAIOUS OI OPIOI EINE EX8ROI TWN ARABWN ME THN SEIRA TOUS.
    TO EXW DEI O IDIOS ME TA MATIA MOU STIN AIGUPTO FWTOGRAFIES KAI KADRA SE SPITIA_FANELAKIA KTL,TOU KEMAL_AMPTOUL NASER KAI TOU XITLER MAZEI!!!
    AEI STO GERO DIAOLO MWRH XOLERA!!!
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξερει κανεις το τηλεφωνο της γιατι εχω
    κατι ψυχολογικα προβληματα (ψηφιζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ)
    και θα ηθελα μια "θεραπεια".

    Προφυλακτικα δινει η ιδια στο "θεραπευτηριο" ή πρεπει να φερει ο ασθενης ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασχολείσθε με θέματα άνευ ουσίας. Νομίζω ότι υπάροχουν σοβαρότερα ζητήματα, απ' αυτά τα κατινίστικα. Ποιος χέστηκε τώρα για το απόκομμα του 5% και την Σαλέχ.

    ΣΤΟΧΕ, με όλο το θάρρος σαν παλιός αναγνώστης σου, θα σού πω ότι έχει πέσει ποιοτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτείνω να εκδίδεται η σιτεμένη Αφροδιτούλα και τα έσοδα από την έκδοσή της (δεν ξέρεις, όλο και κάποιοι σαβουρογ@μ@δ@ς θα υπάρχουν) να δίνονται στους λαθρομετανάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΟΥΦΕΞΕ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλει η ..... να κρυφτεί κι η χαρά δε την αφήνει! Ρε παιδιά το κορίτσι προκαλεί αλλά δε βρίσκεται κανείς να κάνει το ψυχικό; Φαίνεται πως έχει πολύ καιρό να ... βλέπει και τα παληκάρια με με τις μαύρες μπλούζες και ανάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΝΑ
    ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΖΩΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ήμαρτον ασχολούμαστε με το κάθε τσόλι !!!όλες οι πόρνες στη βουλή!!!!ουστ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ELATE RE PENTIA EINAI KOUKLA TO MORO.TI TO KAKOXARAKTHRIZETAI TO KAHMENO.HPANE NA TO VALOUNE MPAS KAI GIALISI TO MATI KANA PAPOU KAI TOUS RIXSI KANA FRAGO STO TAMEIO.H PENIA TEXNAS KATERGAZETAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. gia μπητε στη σειρα οχοχοχο καλοπεραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AKOMA PERIMENO TO SXOLIO MOU NA TO DIMOSIEYSIS STOXE.TI EGINE KAI TO APERIPSES DEN SE ARESE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φωτογραφιες απο θεσ\νικη και γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παιδιά και εγώ παλιός αναγνώστης είμαι και δεν θα συμφωνήσω καθόλου με το προηγούμενο σχολιαστή. Τα τελευταία χρόνια είστε καλύτεροι από ποτέ και τολμώ να πω πως έχετε ξεπεράσει και τον Καψάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. TI EGINE RE PALIKARIA EKI.DEN SAS ARESE TO SXOLIO MOU KAI DEN TO BGALATE?AKOMA PERIMENO APO XTES NA TO DO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μια πορνη ομιλει απαξιωτικα για τους ελληνες εθνικιστες.ουδεν σχολιον.χρυση αυγη για την αυγη της ελλαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΛΕΟΣ ΜΩΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΗ ΠΑΣΟΚΑ
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΑ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΟΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΩ
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΩ ΠΟΙΟς ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ=ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΩς ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΡΑΒΑΓΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΓΔΥΝΟΤΑΝΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΝΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΙΔΕΕΕΣ.ΑΣ ΣΥΝΑΙΤΗΣΕΙ ΚΙ ΑΣ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΖΙΖΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΤΟ ΦΕΡΑΤΖΕ ΣΟΥ ΤΗ ΜΑΝΤΗΛΑ ΣΟΥ Η ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ ....ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ (ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ) ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΞΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. να πάει στην ινδία για ένα ΟΜΑΔΙΚΟ με κανα 20αριά πεινασμένους ...ξέρουν οι ινδοί να βολέυουν τις βρωμιάρες...θα βρεί πολλά "προστατευόμενα άπλυτα πουλιά" να την "βολέψουν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ας πας στις αραβικες χωρες να κανεις γυμνη φοτογραφιση και να δεις τι θα παθεις και ελα μετα να μας πεις για ρατσισμο στην Ελλαδα. Αν κανεις και σεξ; τοτε πεζεις και το κεφαλι σου στην καρμανιολα σε δημοσια θεα με βαση την σαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τελικά, η Σαλέχ κατάφερε να προσελκύσει 22 σχόλια (μαζί με το δικό μου), πράγμα σπάνιο για ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.