Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EINAI ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ! ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΑΪΔΑΡΟ...!!!

Δεκάδες πολίτες κατέβηκαν στους δρόμους της πόλης Γκουαγιακουίλ του Ισημερινού, προωθώντας την υποψηφιότητα στη Βουλή ενός... γαϊδάρου.  ...

Δεκάδες πολίτες κατέβηκαν στους δρόμους της πόλης Γκουαγιακουίλ του Ισημερινού, προωθώντας την υποψηφιότητα στη Βουλή ενός... γαϊδάρου. 

Τουλάχιστον 40 πολίτες πραγματοποίησαν πορεία μέχρι τα γραφεία της εκλογικής επιτροπής, μαζί με τον υποψήφιο της επιλογής τους.

Ένας εκ των υποστηρικτών του γαϊδάρου δήλωσε ότι στόχος είναι να ενημερώσουν τους ψηφοφόρους για τη σημασία των εκλογών του Φεβρουαρίου...

Οι Αρχές πάντως αρνήθηκαν να τους δεχθούν και απέρριψαν το αίτημά τους. zougla.gr


---------------------------------------------

3 σχόλια

  1. Ο τίτλος σας είναι εντελώς άκυρους δεν είναι ''προχώ'' 40 χρόνια πίσω είναι, εμείς αν τους μετρήσετε έχουμε κατεβάσει πάμπολλες 300άδες γαϊδάρους και τους εκλέξαμε κιόλας. Απαιτώ από τον ''στόχο'' να αλλάξει τον τίτλο της είδησης. Δεν θα μας πάρουνε αυτοί την πρωτιά. Ελλάς αθάνατη μια ζωή πρωτοτυπίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμεις ειμαστε οι "προχω". Απο τον καιρο του Κωλεττη, πρωτου κοινοβουλευτικου πρωθυπουργου μας, και του Μαυροκορδατου μεχρι σημερα γαϊδουρια εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην το γελατε καθολου. Στα χρονια που το ΘΑΣΟΚ ηταν στις δοξες του, αν ο πρωθυπουργός Ζιβαγκομιμίκος εβαζε ενα γάιδαρο η ενα βόδι να τον αναπληρώσει, οι αποχαυνωμενοι οπαδοι του, οι πρασινοφρουροι και οι μουστακαληδες υπουργοι του θα το αποδεχοντουσαν και θα το χειροκροτουσαν. Παρα τριχα γλυτωσαμε. Τι γλιτώσαμε δηλαδή, μου φαίνεται ότι ο γάιδαρος καλύτερα από αυτούς θα κυβερνούσε.
    Δυστυχώς είναι επίκαιρο το ποίημα του Σουρή που λέει "Ω Ελλάς ηρώων χώρα τι γαιδάρους βγάζεις τώρα;"
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.