Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ... ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΝΙΚΟΣ!

Τις βαλίτσες του για το εξωτερικό ετοιμάζει ο αδελφός του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη φερόμενη ως λ...

Τις βαλίτσες του για το εξωτερικό ετοιμάζει ο αδελφός του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη φερόμενη ως λίστα Λαγκάρντ.
Οπως αναφέρεται στην Κυριακάτικη Δημοκρατία, στην Εκάλη όπου μένει ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, παρατηρείται κινητικότητα και συνεχείς διαβουλεύσεις με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός του.
Οι συναντήσεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αφορούν την προοπτική να ακολουθήσει ο κ. Παπανδρέου τα βήματα του κατά 4 χρόνια μεγαλύτερου αδελφού του, Γιώργου, καθώς φέρεται να έχει κληθεί κι αυτός να διδάξει σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ ή της Βρετανίας.
Η ίδια εφημερίδα αναφέρει μάλιστα πως οι συναντήσεις έχουν πυκνώσει από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε η φερόμενη λίστα Λαγκάρντ.

Πηγή: Κυριακάτικη Δημοκρατία

4 σχόλια

  1. Gamiolia tou kerata Kai oi duo... Den vrisketai kanenas xristianos na kanei to psyxiko... Poustrakia ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ti krima den tha kathisei edo sto Ellada na ginei ki autos prothupourgos....??!., koutoponhra massonakia toy kerata!!!.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑΓΗ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΣΩΘΗΚΑΜΕ.ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.