Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

Έκκληση για οικονομική περισυλλογή απηύθυνε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, την ίδια ώρα που τα ντεπόζιτα Καυσίμων στερεύουν. Σύμφωνα με δημο...


Έκκληση για οικονομική περισυλλογή απηύθυνε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, την ίδια ώρα που τα ντεπόζιτα Καυσίμων στερεύουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, ο Μιχάλης Παπαγεωργίου, στην μηνιαία σύσκεψη της ηγεσίας της Αστυνομίας, αναφέρθηκε στην οικονομική στενότητα που υπάρχει στην Αστυνομία, αφού έχουν εξαντληθεί όλα τα κονδύλια για τα λειτουργικά έξοδα.

Πριν από δύο μήνες, εξαντλήθηκε το κονδύλι της αστυνομίας για καύσιμα και προκειμένου να καλυφθεί το κενό, εξασφαλίστηκαν ποσά από περικοπές και εξοικονομήσεις σε άλλα τμήματα.

Πλέον εξαντλήθηκαν τα περιθώρια περικοπών, έτσι ο Αρχηγός ζήτησε περισσότερη οικονομία σε καύσιμα, ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.

Τόνισε όμως ότι δεν πρέπει να σταματήσουν οι μηχανοκίνητες περιπολίες, ώστε να μην μειωθεί η ασφάλεια που παρέχεται στους πολίτες.

Το πρόβλημα προκύπτει λόγω του μειωμένου προϋπολογισμού που ψηφίστηκε το 2012 ενώ αναμένεται ότι το πρόβλημα θα οξυνθεί το 2013.

Μεγάλες εξοικονομήσεις, γίνονται και στη Λιμενική Αστυνομία, η οποία μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις κινεί τα σκάφη της. sigmalive.com

----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.