Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Στην  Σαουδική Αραβία φυσικά... Τηλεοπτικό πρόσωπο της Σαουδικής Αραβίας κατηγορείται ότι κακοποίησε θανάσιμα την 5χρονη κόρη του. Σύμφω...

Στην  Σαουδική Αραβία φυσικά...

Τηλεοπτικό πρόσωπο της Σαουδικής Αραβίας κατηγορείται ότι κακοποίησε θανάσιμα την 5χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με το κανάλι Al Arabiya, η μικρή
Lamaa ξεψύχησε πριν λίγες μέρες σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου του Ριάντ, αφού υπέφερε για μήνες από «σπασμένους βραχίονες, κατάγματα στο κρανίο και μώλωπες στο κεφάλι».

Η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε στο παναραβικό δίκτυο ειδήσεων ότι τα τραύματα προκλήθηκαν από τον πρώην σύζυγο της.

Η ιστοσελίδα Emirates 24/7 αποκαλύπτει πως ο πατέρας του κοριτσιού με την «βοήθεια της νυν γυναίκας του» φαίνεται ότι βασάνισε την κόρη του χρησιμοποιώντας «ράβδους και καυτά μέταλλα».

Η επίσημη αναφορά του νοσοκομείου σημειώνει ότι το παιδί κακοποιήθηκε επίσης με «μαστίγια και ηλεκτροσόκ».

Κατά την εφημερίδα Al Okath, ως πατέρας της Lamaa έχει αναγνωριστεί ο Faihan Al Gameri, ένας πρώην τοξικομανής, ο οποίος «έγινε αρκετά γνωστός στην χώρα του παρουσιάζοντας την ιστορία του και την μεταμέλεια του σε τηλεοπτικά κανάλια».

Η φρικτή ιστορία είχε κάνει αίσθηση και νωρίτερα μέσα στην χρονιά, όταν η 5χρονη είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο. H μητέρα εξέφρασε την ανησυχία της ότι το παιδί ενδέχεται να υποφέρει από σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις λόγω των χτυπημάτων.

Η Διεθνής Κοινότητα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ριάντ έχει αρχίσει τις έρευνες για τους ισχυρισμούς κατά του βίαιου πατέρα, τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν ήδη συλλάβει. «Ελπίζω οι ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων και οι Αρχές να μα βοηθήσουν να τιμωρήσουμε τον πρώην άνδρα μου και την γυναίκα του με θανατική ποινή για αυτό που έπραξαν» δήλωσε εξοργισμένη η μητέρα σε τοπική εφημερίδα.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.