Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...! ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΠΙΟΥ...

Πρώτος των πρώτων η Τουρκία στην παραγωγή Οπίου, όπου μεταξύ των έξι μεγαλύτερων παραγωγών παγκοσμίως πρωτεύει με βραχεία κεφαλή. Να σημειώσ...

Πρώτος των πρώτων η Τουρκία στην παραγωγή Οπίου, όπου μεταξύ των έξι μεγαλύτερων παραγωγών παγκοσμίως πρωτεύει με βραχεία κεφαλή. Να σημειώσουμε βέβαια πως μιλάμε για τις «νόμιμες» φυτείες οι οποίες παράγουν τη συγκεκριμένη ουσία ελεγχόμενα από τα τις υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών.

Ούτε λίγο ούτε πολύ η Τουρκία ελέγχει το 54% της παγκόσμιας παραγωγής, κάτι το οποίο τη μετατρέπει στη μεγαλύτερη χώρα-παραγωγό. Έτσι, η Άγκυρα βγαίνει εκτός συναγωνισμού από τους υπόλοιπους παραγωγούς οι οποίοι είναι η Ινδία, η Αυστραλία, η Γαλλία, η Ισπανία και η Ουγγαρία.
Για την ακρίβεια με τη συγκεκριμένη βιομηχανία, τον νόμιμο δηλαδή τομέα, ασχολούνται περί τους 70.000 αγρότες, σε 13 συνολικά επαρχίες της χώρας σε μία συνολική έκταση 700 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων, όριο το οποίο έχει τεθεί από τα Ηνωμένα Έθνη.

Όπως είναι φυσικό πέραν των μεγαλύτερων εκτάσεων οποίου στον πλανήτη, η Τουρκία φιλοξενεί και τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις επεξεργασίας του Οπίου. Από τις νόμιμες ποσότητες που παράγονται το 95% κατευθύνεται προς το εξωτερικό με τον μεγαλύτερο εισαγωγέα να είναι οι ΗΠΑ, οι οποίες χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες ποσότητες στη βιομηχανία φαρμάκων.

Αυτό θα πει εθνική παραγωγή. defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.