Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ 4Η ΦΟΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

Για 4η συνεχόμενη φορά η Νεολαία Βορειοηπειρωτών καλεί τα μέλη και τους υποστηρικτές του σωματείου να ενισχύσουν και να συνεισφέρουν για...


Για 4η συνεχόμενη φορά η Νεολαία Βορειοηπειρωτών καλεί τα μέλη και τους υποστηρικτές του σωματείου να ενισχύσουν και να συνεισφέρουν για ακόμα μία φορά στην προσπάθεια ενδυνάμωσης της «Τράπεζας Αίματος» της Νε.Β.

Το εγχείρημα αυτό ξεκίνησε στης 14 Νοεμβρίου 2010 με σκοπό τη δημιουργία επαρκούς αποθέματος αίματος για τις ανάγκες των συμπατριωτών μας. Σήμερα, έπειτα από 2 χρόνια, έχει εξυπηρετηθεί μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας σε πολλές πόλεις της Ελλάδος, που είχε άμεση ανάγκη για αίμα. Προϋπόθεση όσων κάνουν χρήση του αίματος είναι να αναπληρώνεται το αίμα απ' τους συγγενείς του ασθενή σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Το επόμενο ραντεβού είναι την 8η Δεκεμβρίου 2012, ώρα 9:00 πρωί έως 12:00 μεσημέρι. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο της «Νε.Β» στην Αθήνα επί της οδού Πειραιώς 8 στον 2ο όροφο.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να γίνει αιμοδότης ανά την Ελλάδα μπορεί να το κάνει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της χώρας αρκεί να ενημερώσει πως πρόκειται για συνεισφορά στην Τράπεζα Αίματος της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» στο Νοσοκομείο Αθηνών "Γ. Γεννηματάς".

Η συνεισφορά όλων μας είναι απαραίτητη!

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ.: 6937249517

---------------------------------------------




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.