Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

(ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ) ΠΑΤΡΑ: ''ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ΄'' ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ Ο 41ΧΡΟΝΟΣ- ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Την πόρτα του ανακριτικού γραφείου έχουν περάσει εδώ και περίπου μια ώρα οι τρεις συλληφθέντες για τη ληστεία στο μουσείο της Αρχαίας Ολυ...


Την πόρτα του ανακριτικού γραφείου έχουν περάσει εδώ και περίπου μια ώρα οι τρεις συλληφθέντες για τη ληστεία στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Την ανατροπή στην υπόθεση ήρθε να κάνει σήμερα το απολογητικό υπόμνημα του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση σύμφωνα με το οποίο φέρεται να ομολογεί πλήρως τις πράξεις του υποστηρίζοντας ότι είχε περιέλθει στην απόλυτη οικονομική ένδεια.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αρχικά σκέφτηκα να αυτοκτονήσω. Τελικά από κακή τύχη μου μπήκε η ιδέα να κάνω κλοπή μνημείου για να εξοικονομήσω χρήματα».

Επί της ουσίας απαλλάσσει τους δύο συγκατηγορούμενούς του συλληφθέντες, λέγοντας ότι του ενός η μοναδική συμμετοχή περιορίζεται στο ότι τον συνόδευσε στο ραντεβού όπου αποπειράθηκε να πουλήσει το κλοπιμαίο δαχτυλίδι και ότι αυτός ήρθε μαζί με τον τρίτο κατηγορούμενο 36χρονο άνεργο, τον οποίο δεν γνώριζε.

Παράλληλα δεν αποδέχεται την κατηγορία της ληστείας τονίζοντας ότι δεν ασκήθηκε σωματική βία σε κανέναν υπάλληλο.

Στο υπόμνημα κατονομάζει δύο ακόμα Πατρινούς, οι οποίοι τον βοήθησαν στην ανεύρεση αγοραστή.

«Ευθύς μετά τη σύλληψή μου, χωρίς την άσκηση καμμίας βίας, εντελώς αυθόρμητα, βαθιά μετανιωμένος, αυτόβουλα, απέδωσα τα πράγματα υποδεικνύοντας ο ίδιος το σημείο που είχαν αποκρυβεί και αποτελεί για μένα παρηγορία το γεγονός ότι όπως πληροφορήθηκα, αποκαθίστανται στη θέση που είχαν στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας. Τονίζω στο σημείο ότι αυτά ευρίσκοντο σε σημείο όπου αν μόνος δεν τα είχα παραδώσει δεν θα τα έβρισκαν ποτέ οι αστυνομικοί, αφού καμμία σχετική πληροφορία δεν υπήρχε και κανείς πλην εμού δεν γνώριζε το σημείο που ήταν κρυμμένα», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο Π.Π.







thebest.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.