Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ... ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ...!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ...ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ...!!! Μαθητές του 7ου Λυκείου Πολεμιδιών στη Λεμεσό Κ...


ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ...ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ...!!!

Μαθητές του 7ου Λυκείου Πολεμιδιών στη Λεμεσό Κύπρου αντίκρισαν νωρίς το πρωί την τουρκική σημαία έξω από τον σύλλογο καθηγητών του σχολείου τους!

Οι νεαροί χωρίς δεύτερη σκέψη, κατέβασαν τη σημαία ενώ λίγο αργότερα, δέχθηκαν απειλές από καθηγητές, ότι θα αποβληθούν αν δεν την επιστρέψουν! Κι αυτό γιατί η εν λόγω σημαία είχε τοποθετηθεί στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος στο οποίο συμμετέχει το σχολείο.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά τη συνεργασία σχολείων από την Τουρκία, την Ισπανία, τη Ρουμανία, τη Λιθουανία, την Ιταλία, την Ουγγαρία, την Εσθονία, την Τσεχία, την Κύπρο και την Βουλγαρία. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν και καθηγητές οι οποίοι ταξιδεύουν με μαθητές στις παραπάνω χώρες.

Η τουρκική αποστολή αρνήθηκε να ταξιδέψει στην Κύπρο, επικαλούμενη πολιτικούς λόγους.

Πηγή: sigmalive.com

4 σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ.ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΈΣ,ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΨΕΥΔΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρεμάλα στους καθηγητές,προγράμματα και μαλακ.. η σημαία των μογγόλων στον νησί που σκότωσαν-βίασαν και καταπάτησαν να σηκώσουμε τη σημαία τους,πόσο αριστεροί μπορεί να είναι?Πόσο αναρχικοί για να κάνουν κάτι τέτοιο,μάλλον πολύ ΜΑΛΑΚ...

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΙ.........
    Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποιοι τους θεωρούν αδέρφια να πάνε μαζί τους για να ξεβρωμίσει ό τόπος, αρχής γεννομένης από τον δημητράκι τον καταστρόφια.
    Μπράβο στους μαθητές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.