Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ...;;; ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ...!!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ...

Οι άνθρωποι είναι Ανθέλληνες και δεν το κρύβουν: Ξέρετε πώς αποφάσισε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την απε...


Οι άνθρωποι είναι Ανθέλληνες και δεν το κρύβουν: Ξέρετε πώς αποφάσισε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης: Διοργανώνοντας διήμερο Συνέδριο (17 και 18 Οκτωβρίου) στην Μεγάλη Αίθουσα Τελετών για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων! Τσιμουδιά για τους «ρατσιστικούς» Βαλκανικούς Πολέμους που διπλασίασαν την Ελλάδα από τους Συριζαίους καθηγητάδες που λυμαίνονται το μεγαλύτερο ελληνικό πανεπιστήμιο: Η ψυχή τους και η σκέψη τους είναι δοσμένη στους Εβραίους, ονειρεύονται να ξανακάνουν την Θεσσαλονίκη… «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων» και διακηρύσσουν συνεχώς πως η επί 4 αιώνες κοσμοπολίτικη Θεσσαλονίκη φτώχυνε, έχασε το χρώμα της και έγινε μια επαρχιακή πόλη από τότε που φύγανε οι Εβραίοι!..

Η ίδια Εβραιολαγνεία δέρνει και την Συριζοκρατούμενη Κρατική Τηλεόραση: Εδώ και 10 ημέρες, η ΕΤ-1 έχει ξεκινήσει ένα καθημερινό πολύωρο αφιέρωμα στον Πόλεμο του 1940. Κάθε ημέρα, στις 10 το βράδυ, προβάλλει κι από ένα ντοκυμαντέρ για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων! Σ’ αυτό που είδαμε εμείς την περασμένη Τρίτη, η Εβραία πανεπιστημιακός Ρένα Μόλχο και οι Ελληνόφωνοι καθηγητές Θανάσης Τζαβάρας, Στράτος Δαρδανάς και Ανδρέας Πανταζόπουλος προσπαθούσαν επί μία ώρα να αποδείξουν πως οι Έλληνες της Θεσσαλονίκης έχουν ακριβώς τις ίδιες ευθύνες με τους Χιτλερικούς για την μετατροπή των 50.000 Εβραίων της πόλεως σε γερμανικό σαπούνι!.. Επίσης, κατήγγειλαν τους Έλληνες αστούς της Θεσσαλονίκης ότι πλούτισαν κατακλέβοντας τις περιουσίες των σαπωνοποιηθέντων Εβραίων κι ότι έφτιαξαν τα σπίτια τους στο Πανόραμα με τις ταφόπλακες από το Νεκροταφείο των Εβραίων με τους 350.000 τάφους που κατέστρεψαν οι Ναζί το 1942 για να φτιαχτεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο!.

Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"

5 σχόλια

  1. μας τα χουν κανει τσουρεκια με τους εβραιους ελεος !!!!!! και αυτοι οι γερμανοι ξεκινας να κανεις κατι καντο σωστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή για τα υπόλοιπα εκατομμύρια εκτος των Εβραιων, που σκοτώθηκαν, δεν υπάρχει ολοκαύτωμα;
    Τα υπόλοιπα θύματα του πολέμου συμπεριλαμβανομενων των Ελληνων δεν θεωρούνται θυματα;
    Και μη βγει κανείς να πει π@π@ριές του τύπου ότι οι μεν Εβραίοι ήταν θύματα εκκαθάρισης, ενώ οι αλλοι θύματα εχθροπραξιών γιατι όλοι στον ίδιο προορισμό κατέληξαν.
    Πολύ επιλεκτική όραση με γυαλιά Εβραικων φακών έχουν ορισμένοι.

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επρεπε να αντέξει ακόμα 2 χρόνια ο Αδόλφος. Δεν θα έμενε τρίχα από αυτούς.
    Πάντα τους φταίνε οι άλλοι και ποτέ ο καθρέφτης τους. Αυτό το ότι κατηγορούν τους Ελληνες ότι δεν τους υποστήριξαν το έχουνε καραμέλα. Το ότι τα είχαν όλα δικά τους και δεν μοιράζονταν με κανένα τίποτε δεν το αναφέρουν ποτέ.
    Επίσης το ότι μας την φυτεύανε όποτε είχανε ευκαιρία ούτε αυτό πρόκειται να το αναφέρουν πουθενά.
    Τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας δικά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ισπανοφωνοι εβραιοι επικοι εγιναν δεκτοι στην Θεσσαλονικη μετα τον διωγμο που υπεστησαν στην Ισπανια (τοτε βασιλεια Αραγωνιας ,Καστιλης) κατα τον μεσαιωνα .

    Εξοντωθηκαν ως γνωστο το 40

    Τι προβλημα υπαρχει να ξαναγινουν δεκτοι ?

    Μικρη λεπτομερια :

    το "ΕΛΑΤΕ ,σαν το σπιτι σας" τοτε το ειπε ο ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ , Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ , Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ , ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.

    το "ΕΛΑΤΕ , σαν το σπιτι σας" ΤΩΡΑ το λεει ο ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ , Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ , Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.

    ελαχιστες διαφορες , ο ραγιας-ο ιδιοκτητης της γης που χαρισαν οι κατακτητες σε αλλοφυλλους- ΟΜΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.