Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΕΥΓΑΡΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΧΙΘΡΟΟΥ... ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΗΝ... ΣΥΡΙΑ...!!!

Στο πλαίσιο έρευνας που διεξάγει η βρετανική αστυνομία για μετακινήσεις ατόμων προς τη Συρία με σκοπό τρομοκρατικές ενέργειες, συνελήφθη ...


Στο πλαίσιο έρευνας που διεξάγει η βρετανική αστυνομία για μετακινήσεις ατόμων προς τη Συρία με σκοπό τρομοκρατικές ενέργειες, συνελήφθη ένα ζευγάρι ως ύποπτο για τρομοκρατία, στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας πρόκειται για δύο 26χρονους, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση από αξιωματούχους της υπηρεσίας αντιτρομοκρατίας κατά την άφιξή τους αργά το βράδυ της Τρίτης στο αεροδρόμιο. Το ζευγάρι κρίθηκε ύποπτο για κατηγορίες που συνδέονται με τρομοκρατικές ενέργειες και παραμένει υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου.

Οι συλλήψεις εντάσσονται στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με όσους ταξιδεύουν στη Συρία και ενδεχομένως να εμπλέκονται σε τρομοκρατικές δραστηριότητες.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι δεκάδες Βρετανοί λέγεται πως έχουν συνταχθεί με τους αντικαθεστωτικούς στη Συρία που μάχονται για την ανατροπή του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι αναζητεί διευθύνσεις υπόπτων στο ανατολικό Λονδίνο που συνδέονται με την έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.