Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΔΙΧΟΤΟΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ... ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...!!!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΔΟΞΩΝ ΤΟΥ... Ο πρόεδρος των ...


ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΔΟΞΩΝ ΤΟΥ...

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Μπενίνιο Ακίνο ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση σύναψε μια προκαταρκτική ειρηνευτική συμφωνία με την μεγαλύτερη αντιστασιακή ομάδα Μουσουλμάνων στη χώρα.

Ο Πρόεδρος Ακίνο είπε ότι συμφώνησαν με το Ισλαμικό Απελευθερωτικό Μέτωπο Μόρο για ένα οδικό χάρτη που προβλέπει την δημιουργία μιας αυτόνομης περιοχής στα νότια της χώρας την οποία θα ελέγχει η μουσουλμανική μειονότητα.

Η συμφωνία που επήλθε ύστερα από μακρόπνοες συναντήσεις στις οποίες διαμεσολάβησε η Μαλαισία αναμένεται να υπογράφει στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων σε μερικές μέρες.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση και στο Ισλαμικό Απελευθερωτικό Μέτωπο Μόρο, την μεγαλύτερη αποσχιστική ισλαμική οργάνωση στα νότια των Φιλιππίνων, είχαν ξεκινήσει πέρσι προκειμένου να τερματιστεί η βία που συνεχίζεται για περισσότερα από 40 χρόνια και η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε 120.000 ανθρώπους.

2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους λόγω των συγκρούσεων στα νότια της χώρας. trt

------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.