Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ... ΑΚΟΥΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ;

xryshaygh.com._ Δημοσιεύτηκε από το γνωστό παρακρατικό ιστότοπο του indymedia ανάληψη ευθύνης με βίντεο για την επίθεση που έγινε από α...



xryshaygh.com._ Δημοσιεύτηκε από το γνωστό παρακρατικό ιστότοπο του indymedia ανάληψη ευθύνης με βίντεο για την επίθεση που έγινε από ακροαριστερούς παρακρατικούς στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων. Στο εν λόγω βίντεο που παραθέτουμε παρακάτω μπορούμε να δούμε σε πρώτο χρόνο την τέλεση κακουργημάτων που αν είχαμε κράτος θα είχε κινητοποιήσει την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σημειωτέον ότι οτιδήποτε συντελείται στο εν λόγω βίντεο γίνεται απευθείας κακούργημα από το ιδιώνυμο.

Βεβαίως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν ασχολείται με κακουργήματα, αλλά είναι απασχολημένη στο να παρακολουθεί πατριωτικές σελίδες κατ’ εντολή του ίδιου του υπουργού. Θα κινητοποιηθούν, άραγε, τώρα για να να γίνει άρση απορρήτου και να φανεί ποιος είναι ο χρήστης που «ανέβασε» το βίντεο στο διαδίκτυο και ποιος έκανε την ανάρτηση στον γνωστό παρακρατικό ιστότοπο; Βάσει νόμου υποχρεούνται, αλλά δεν θα στοιχηματίζαμε στο ότι θα υπάρξει οποιαδήποτε δράση.

Βεβαίως κρατικοί και παρακρατικοί εχθροί της Χρυσής Αυγής απατώνται πλάνην οικτράν, αν νομίζουν ότι το να ξεσπούν σε ντουβάρια θα πτοήσει την Χρυσή Αυγή.

Δείτε το βίντεο εδώ


----------------------------------

1 σχόλιο

  1. Να κανει η ΧΑ μυνηση κατα αγνωστων και αν ο ανακριτης που αναλαβει την υποθεση δεν "βρει " τα απαραιτητα στοιχεια (με εντολη προς τη διωξη ηλεκτρονικου Εγκληματος ) να κανει ΑΥΤΕΠΑΓΚΕΛΤΑ ΜΥΝΗΣΗ στους υπευθυνους για συγκαλυψη με ενδεχομενο δολο και συσταση συμμοριας .

    ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΔΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ με το ιδιο ερωτημα (συγκαλυψη κλπ) ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ...

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.