Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΕ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ... ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟ ΦΑΪ

Τραπέζι για σαρανταπέντε άτομα έχει κρατήσει σε ουζερί – μεζεδοπωλείο στο Παλαιό Φάληρο ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας, όπου θα γευματίσει σε...

Τραπέζι για σαρανταπέντε άτομα έχει κρατήσει σε ουζερί – μεζεδοπωλείο στο Παλαιό Φάληρο ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας, όπου θα γευματίσει σε λίγο.

Η Αγγελική, ιδιοκτήτρια και πολλά χρόνια μαγείρισσα ειδοποιήθηκε μόλις χθες το απόγευμα για τον «ιδιαίτερο πελάτη» και την παρέα του. Από εκείνη την ώρα μέχρι τώρα έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες.

Το κύριο έδεσμα στο τραπέζι θα είναι θαλασσινά και το άρωμα μεσογειακό. Ψάρια ψητά στα κάρβουνα και γαρίδες έχουν επιλέξει για κύριο πιάτο ενώ ως ορεκτικό θα γευτούν μία σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, σκουμπρί ριγανάτο.

Η φουρνιστή παστουρμαδόπιτα και το σαγανάκι με σουτζούκι και παστουρμά θα είναι οι βασικές ανατολίτικες γεύσεις του τραπεζιού.

Η τσιροσαλάτα και η παραδοσιακή χωριάτικη θα συνοδέψουν το γεύμα, ενώ το λευκό κρασί, ουζάκι και τσίπουρο θα είναι σε ετοιμότητα και στη διάθεση καθενός εκ των καλεσμένων.

Ωστόσο από νωρίς το μεσημέρι γερονοφόρα οχήματα απομακρύνουν από τον δρόμου όπου βρίσκεται το εστιατόριο τα οχήματα, για λόγους ασφαλείας.

enikos.gr

4 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.