Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΜΒΑ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ...!!!

«Αν ακόμα και ένας Τούρκος στρατιώτης περάσει τα σύνορα Τουρκίας – Συρίας, αυτό θα θεωρηθεί σαν παραβίαση των ρωσικών συνόρων με όλες τις...


«Αν ακόμα και ένας Τούρκος στρατιώτης περάσει τα σύνορα Τουρκίας – Συρίας, αυτό θα θεωρηθεί σαν παραβίαση των ρωσικών συνόρων με όλες τις συνέπειες αυτής της πράξης»!!

Με αυτά τα πρωτοφανή απειλητικά λόγια, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν, σύμφωνα με τουρκικές δημοσιογραφικές πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και σε παλαιστινιακά, συριακά και ιρανικά ΜΜΕ, απείλησε ανοιχτά τον Τούρκο πρωθυπουργό, Ταΐπ Ερντογάν, να μην κάνει καμία απερίσκεπτη κίνηση σε βάρος της συριακής ακεραιότητας γιατί αυτό η Τουρκία θα το πληρώσει πολύ ακριβά.

Το εκπληκτικό αυτό τηλεφώνημα της Μόσχας προς την τουρκική ηγεσία, σύμφωνα πάντα με τις τουρκικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, έγινε στις 8 Οκτωβρίου. Μάλιστα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος έκλεισε εκνευρισμένος το τηλέφωνο στον Τούρκο πρωθυπουργό χωρίς καν να τον χαιρετήσει, αφήνοντας άναυδο τον Ερντογάν. Ο ίδιος ο Ερντογάν, όπως αναφέρετε, έκπληκτος από τις ρωσικές απειλές απάντησε πως αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί η Τουρκία, για να πάρει την απάντηση, «πάρτε το όπως θέλετε».

Φαίνετε πως η συριακή κρίση έχει αρχίσει και παίρνει ευρύτερες διαστάσεις, ενώ η πολιτική της Τουρκίας και ειδικά η πολιτική του Νταβούτογλου, αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων άκρως επικίνδυνη ακόμα και για την παγκόσμια ειρήνη. Όπως αναφέρετε, ο Ρώσος πρόεδρος είναι πολύ εκνευρισμένος για την στάση της Τουρκίας, ενώ οι πληροφορίες από την ρωσική πρωτεύουσα αναφέρουν ότι οι Ρώσοι έχουν πληροφορίες ότι οι ισλαμιστές του Καύκασου ενισχύονται από την Άγκυρα, γεγονός που έχει εξοργίσει τους Ρώσους. ​

Ο Ερντογάν και οι ψευτόμαγκες Τούρκοι βρήκαν τον «μάστορα» τους.

Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

elnewsgr.blogspot.gr

4 σχόλια

  1. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ
    ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ
    ΣΕ ΑΓΑΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμάν αμάν Σουλειμαν και Σιλαχταρ Μποδα και Αχμετ Ταγιπ Σαματά Χαν!
    Δεν ήξερες ότι δεν μπαίνουμε ποτέ στο δάσος της καφέ αρκούδας;
    Είναι η δεύτερη φορά που σου χτυπά την πλάτη με το δάχτυλο και σε ρωτά τι γυρεύεις εδώ και δυστυχως ακολουθεί σκληρή τσόντα με οδυνηρά αποτελέσματα.
    Αν τριτωσουν οι επισκέψεις σου, δικαιολογημένα θα σου πει : "Εσυ μάλλον δεν έρχεσαι εδώ για κυνήγι αλλά για κάτι άλλο".

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Αν ακόμα και ένας Τούρκος στρατιώτης περάσει τα σύνορα Τουρκίας – Συρίας, αυτό θα θεωρηθεί σαν παραβίαση των ρωσικών συνόρων με όλες τις συνέπειες αυτής της πράξης»!!

    Δώστε μου την πηγή. Πού το είπε, πότε;

    "Σύφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Aϊντινλίκ,που μεταφράζουν τα tourkikanea.gr, Πούτιν και Ερντογάν είχαν ένα μάλλον σκληρό διάλογο....."

    Έκανε μία εντελώς ανεπιβεβαίωτη είδηση τουρκικής εφημερίδας τον γύρο του διαδικτύου, διότι ακούγεται πιασάρικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας και ο στρατός τι πάει να πει έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.