Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΕ ΝΕΚΡΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ... ΝΕΠΑΛ!

Τραγικό τέλος είχε πάρτι αλλοδαπών στη Λάρνακα, αφού μια γυναίκα από το Νεπάλ, 36 χρονών, βρήκε ακαριαίο τον θάνατο, μετά από πτώση της ...


Τραγικό τέλος είχε πάρτι αλλοδαπών στη Λάρνακα, αφού μια γυναίκα από το Νεπάλ, 36 χρονών, βρήκε ακαριαίο τον θάνατο, μετά από πτώση της από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας. Η 36χρονη, υπό το φόβο της σύλληψής της από την Αστυνομία, επιχείρησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να επισυμβεί το μοιραίο. Πάντως, το νέο περιστατικό «αγγίζει» γι’ ακόμα μια φορά το τραγικό φαινόμενο, αλλοδαπά πρόσωπα να θέτουν σε θανάσιμο κίνδυνο τον εαυτό τους, και τελικά να «θυσιάζονται», προκειμένου ν’ αποφύγουν τη σύλληψη και την απέλασή τους από το νησί. Η άτυχη 36χρονη, που βρισκόταν παράνομα στην Κύπρο, βρήκε τραγικό θάνατο, στην προσπάθειά της να διαφύγει από μέλη της Αστυνομίας που διενεργούσαν έλεγχο στα έγγραφά της. Δέθηκε με σεντόνι και έπεσε από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λάρνακα.
Ακούστηκε ένας θόρυβος…
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου, ανέφερε ότι «σήμερα (σ.σ. χθες γύρω στις 03:35 τα ξημερώματα, λήφθηκαν στην Αστυνομία παράπονα από ένοικους πολυκατοικίας στη Λεωφόρο Αρτέμιδος ότι ένοικοι διαμερίσματος στον πέμπτο όροφο προκαλούσαν ανησυχία. Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας, όπου εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκε ομάδα αλλοδαπών από ασιατική χώρα, οι οποίοι φαίνεται να έκαναν πάρτι». Πρόσθεσε ότι «κατά τη διάρκεια που τα μέλη της Αστυνομίας διενεργούσαν έλεγχο στα έγγραφα των αλλοδαπών ακούστηκε ένας θόρυβος στο πίσω μέρος του διαμερίσματος.
Οι άνδρες της αστυνομικής Δύναμης που έτρεξαν στη σκηνή διαπίστωσαν ότι μία κοπέλα βρισκόταν νεκρή στη βεράντα του πρώτου ορόφου διαμερίσματος, κάτω ακριβώς από το διαμέρισμα των αλλοδαπών. Φαίνεται ότι η κοπέλα έδεσε σεντόνι στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου διέμενε, με σκοπό να κατέβει σε διαμέρισμα πιο κάτω ορόφου, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στη βεράντα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου από ύψος περίπου 13 μέτρων, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο τον θάνατο».
Δεύτερο άτομο κατάφερε να διαφύγει 
ΑΠΟ περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι και δεύτερο άτομο, άγνωστος, φαίνεται πως με τη βοήθεια σεντονιού κατέβηκε από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου στον τέταρτο και αφού διέσχισε το διαμέρισμα κατάφερε να διαφύγει. Η σκηνή αποκλείστηκε και επιτόπου έφτασε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος και διενήργησε αυτοψία. Όπως διαπίστωσε, η 36χρονη έπεσε από ύψος 13 μέτρων στην προσπάθειά της να διαφύγει τον έλεγχο της Αστυνομίας. Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη αλλοδαπή κατάγεται από ασιατική χώρα και βρισκόταν παράνομα στην Κύπρο. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της 36χρονης θα διαπιστωθούν σήμερα κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

sigmalive.com

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.