Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 45ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ... ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε ένας 45χρονος άνδρας μέσα στο σπίτι του στη Λαμία, πιθανότατα από κακοποιούς που εισέβαλαν για να κλέψου...

Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε ένας 45χρονος άνδρας μέσα στο σπίτι του στη Λαμία, πιθανότατα από κακοποιούς που εισέβαλαν για να κλέψουν και τον βρήκαν ξαφνικά μπροστά τους. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν οι δράστες γνώριζαν ότι η σύζυγος του θύματος δεν βρισκόταν στο διαμέρισμα, αλλά πέρασε τη νύχτα σε αυτό των γονιών της ακριβώς από κάτω!

Η σύζυγος ήταν που ειδοποίησε την Αστυνομία το πρωί, όταν επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τον 45χρονο νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιό τους. Στο διαμέρισμα υπήρχαν ίχνη έρευνας και αυτό κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο της ληστείας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, ο άτυχος άνδρας είχε δολοφονηθεί με άγρια χτυπήματα στο κεφάλι από κάποιο βαρύ αντικείμενο, το οποίο αναζητούν οι άνδρες της Ασφάλειας οι οποίοι παίρνουν καταθέσεις από τους συγγενείς και ερευνούν για τυχόν ίχνη που μπορεί να άφησαν πίσω τους οι δολοφόνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.