Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΥΚΟΥΕ ΚΑΙ 1940... ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΒΑΣΙΛΟΜΕΤΑΞΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΩΝ...!!!

Το ρωσόδουλον ΚΚΕ ευθυγραμμίσθη με το γερμανο-σοβιετικόν σύμφωνον Ρίμπεντροπ-Μολότωφ της 23 Αύγουστου 1939 και διεκήρυττε, ότι δεν πρέπει...


Το ρωσόδουλον ΚΚΕ ευθυγραμμίσθη με το γερμανο-σοβιετικόν σύμφωνον Ρίμπεντροπ-Μολότωφ της 23 Αύγουστου 1939 και διεκήρυττε, ότι δεν πρέπει να πολεμήσωμεν κατά του Άξονος και κατηγορεί τον Μεταξά ότι... προετοιμάζει πόλεμον. Απίστευτον κι όμως αληθινόν. Παραθέτω τα αναμφισβήτητα κείμενα.

Κατ' αρχήν, η Κ.Ε. του ΚΚΕ εις Μανιφέστον της 20 Απριλίου 1940 («Ριζοσπάστης» 2 Μαΐου 1940) διεκήρυξε:

«Το πέρασμα της βασιλομεταξικής δικτατορίας στην υπηρεσία των αγγλογάλλων, συντελούμενον μέσα στις συνθήκες της έντασης των σχέσεων τους με την Ιταλίαν, σημαίνει -ούτε λίγο ούτε πολύ- πρόσκληση προς τους ιμπεριαλιστές να βγάλουν τα μάτια τους πάνω στα ελληνικά εδάφη και εξουσιοδότηση τους να μην αφήσουν πέτρα πάνω στην άλλη, στην δυστυχισμένη πατρίδα μας» (όρα εις έκδοσιν Κ.Ε. του ΚΚΕ με τίτλον: «Το ΚΚΕ από το 1918 ως το 1931», τόμ. Α' «Το ΚΚΕ από το 1918 ως το 1926» εις παράρτημα κειμένων της περιόδου 1932-1941, σελ. 498).

Το ΚΚΕ την 30ην Απριλίου 1940 κυκλοφορεί προκήρυξιν προς τον Ελληνικόν Λαόν, όπου έλεγε τα ακόλουθα:

«Ο πόλεμος, όπου η δικτατορία ετοιμάζεται να σκοτώσει τα παιδιά σου, να φέρει τον θάνατον στα γυναικόπαιδα και την καταστροφή και τον αφανισμό σ' ολόκληρη τη χώρα, δεν είναι αγώνας για την πατρίδα μας... Ο πόλεμος που ετοιμάζει η δικτατορία θα μας οδηγήσει στη μοίρα του Πολωνικού λαού. Η δικτατορία κατεβαίνει στον πόλεμο αυτό με μοναδικό «σύμμαχο» την ιμπεριαλιστικήν Αγγλία» (ένθ. άνωτ. σελ. 507-508).

Κι όταν μας επετέθησαν οι Ιταλοί, η Κ.Ε. του ΚΚΕ εξέδωσε Μανιφέστο (7 Δεκεμβρίου 1940) όπου διεκήρυττε τα έξης:

«Ο πόλεμος αυτός που προκλήθηκε από τη βασιλομεταξική σπείρα, που διατάχτηκε από τους εγγλέζους ιμπεριαλιστές, δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με την υπεράσπιση της πατρίδος μας. Ούτε είναι βέβαια «πόλεμος κατά του φασισμού», όπως δήλωσε κυνικά ο αρχιφασίστας Μεταξάς, ο δήμιος του λαού μας. Μα ούτε και πόλεμος για την απελευθέρωση των ελληνικών μειονοτήτων της Αλβανίας άπ' το ζυγό του ιταλικού φασισμού και της Αλβανικής αστοτσιφλικάδικης κλίκας, γι' αυτό ο πόλεμος αυτός δεν μπορεί νάχει καμμιά σχέση με την ελευθερία» (ένθ. άνωτ. σ. 509-510).

Αν δεν υπήρχαν τα έγγραφα, που προέρχονται αποκλειστικώς εκ κομμουνιστικών πηγών ουδείς θα επίστευε, ότι ήτο δυνατόν να γραφούν τέτοιαι προδοσίαι.

Μετά την κήρυξιν του πολέμου, ο Ζαχαριάδης έγραψε μίαν επιστολήν με ημερομηνίαν 31 Οκτωβρίου 1940 και εκάλει τους Έλληνας κομμουνιστάς «να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις, δίχως επιφύλαξη, στον πόλεμον αυτόν, που τον διευθύνει η κυβέρνηση Μεταξά». Κατόπιν, την 26 Νοεμβρίου 1940, ο Ν. Ζαχαριάδης ανακαλεί την προηγουμενην επιστολήν του και ισχυρίζεται ότι η Ελλάς κάνει κατακτητικόν πόλεμον!!! Πλέον αυτού του «ανοιχτού γράμματος» ο Ν. Ζαχαριάδης στέλνει και τρίτην επιστολήν (15 Ιαν. 1941) προς τα μέλη και στελέχη του ΚΚΕ όπου χαρακτηρίζει τον πόλεμο φασιστικό, καταχτητικό, ιμπεριαλιστικό από Ελληνικής πλευράς και υποστηρίζει ότι ο Μεταξάς είναι ο ύπ' αριθμ. 1 εχθρός του λαού και της χώρας!!!

Ο βούλγαρος κομμουνιστής Γ. Δημητρώφ ομιλών την 23ην Αυγούστου 1940 από ραδιοφώνου σχετικώς με το γερμανοσοβιετικόν σύμφωνον είπεν τα εξής ανισόρροπα:

«Το γερμανοσοβιετικό σύμφωνο αποτελεί ένα όργανο ειρήνης. Δεν εξασφάλισε μονάχα την ειρήνη στους λαούς της Ε.Σ.Σ.Δ. μα έδωσε τη δυνατότητα και στους άλλους λαούς, ιδιαίτερα τους βαλκανικούς, να γλυτώσουν απ' τον πόλεμο. Μα οι βαλκανικές Κυβερνήσεις δεν επωφελήθηκαν απ' την ευκαιρία αυτή κι ο πόλεμος απειλεί σήμερα να τραβήξει στα δίχτυα του τις βαλκανικές χώρες. Πιο άμεσα απ' όλες απειλείται απ' τη μεγαλύτερη καταστροφή η Ελλάδα εξ αιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης της, που προκάλεσε τη δυσπιστία και των δύο εμπολέμων παρατάξεων» («Ριζοσπάστης» 30 Αυγ. 1940).

3 σχόλια

  1. Οι Γερμανοι δεν ηθελαν νεο μετωπο στα Βαλκανια ,ηθελαν να επιτεθουν παση δυναμη στην ΕΣΣΔ.

    Ο καραγκιοζης ο Μουσολινι που την ειχε δει νεος καισαρας και ορισμενοι προδοτες τον παρακινησαν να επιτεθει εναντιον μας ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΝΕΟ ΜΕΤΩΠΟ .

    Ο Χιτλερ ηταν 100% εναντιον , αλλα συρθηκε οπως και μεις στο παιχνιδι των ΠΑΝΟΥΡΓΩΝ ΑΓΓΛΩΝ .

    ΤΟ ΚΚΕ ειχε ΔΙΚΑΙΟ !! (ως προς την υπηρεσια μας στους ΑΓΓΛΟΓΑΛΟΥΣ )

    ΔΙΚΑΙΟ ???? ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ???

    ΟΧΙ ! Πολεμουσαμε εναντιον της ΠΑΤΡΙΔΑΣ τους , της ΕΣΣΔ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΤΕ ΤΩΝ ΙΤΑΛΟΓΕΡΜΑΝΩΝ !!!

    Ο σκοπος τους (αντεθνικος οπως ΠΑΝΤΑ ) ηταν να αφησουμε τους Ιταλους να διαμελισουν τη χωρα ,και να προσχωρησει η Ελλας (οτι θα εμενε) στην συμμαχια "χιτλερ-μουσσουλινι- Σταλιν"

    ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ???

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιό Ρωσόφιλο ΚΚΕ;

    το ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΟ ΚΚΕ πρέπει να λές....
    http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2012/10/blog-post_1.html

    Όλοι οι Συνεργάτες του Λένιν, ήταν Εβραίοι.....Καμάρωσέ του εδώ: Όλοι Εβραίοι φίλε μου..... Όλοι οι Μπολσεβίκοι "επαναστάτες" ήταν Εβραιοσιωνιστές..

    http://www.prothink.tv/?p=2714




    http://www.prothink.tv/?p=2714

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΔΝ ΗΞΕΡΕΣ,ΔΝ ΡΩΤΑΓΕΣ?ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΕΣ Κ ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ?ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ,ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ Κ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΤΟ 1922?Κ ΜΕΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΕΞΟΡΙΕΣ.ΈΛΑ ΝΤΕ..ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΘΕΛΑΝΕ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.