Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

10 ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ 96 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΪΝΑ ΚΑΤΑΞΕΥΕΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ...

ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... Δικογραφία σε βάρος δέκα ατόμων, οι οποίοι παραπέμπονται στον εισαγγελέα (απόψε ή αύριο...


ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Δικογραφία σε βάρος δέκα ατόμων, οι οποίοι παραπέμπονται στον εισαγγελέα (απόψε ή αύριο) σχηματίστηκε, μετά τα γεγονότα που σημειώθηκαν σήμερα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κατά τη διαμαρτυρία των εργαζομένων στα Ναυπηγία Σκαραμαγκά.

Οι δέκα είναι μέλη του προεδρείου του συλλόγου των εργαζομένων, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των υπόλοιπων 96 που προσήχθησαν, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Παράλληλα, έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ παραμένουν εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, καθώς και εργαζόμενοι από άλλους κλάδους, ζητώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι συνάδελφοί τους.


ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ...

------------------------------

1 σχόλιο

  1. Ανήθικα και προπαγανδιστικά λόγια ακούστηκαν σήμερα από διάφορα ΜΜΕ αναφορικά με τη προστασία του πενταγώνου. Πολλοί ανέφεραν ότι η στρατιωτική ασφάλεια του πενταγώνου δεν έπρεπε να αφήσει τους ΈΛΛΗΝΕΣ διαδηλωτές να μπουν στο προαύλιο χώρο. Λογικό ότι δεν έπρεπε να μπουν… παράλλογο όμως ότι η στρατιωτική ασφάλεια της Ελλάδος έπρεπε να στραφεί εναντίων ελλήνων πολιτών, εκτός αν έχουμε χούντα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Δυστυχώς για άλλη μία φορά κάποια ΜΜΕ εμφανίζονται φτηνά, ανθελληνικά και ίσως πολιτικά προσκείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.