Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

KAI META ΑΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ... ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ

Τον ασκό του αιόλου άνοιξε η σύλληψη 27χρονου ο οποίος διατηρούσε σελίδα στο Facebook με τον τίτλο «Γέροντας παστίτσιος». Το ΚΚΕ κατη...


Τον ασκό του αιόλου άνοιξε η σύλληψη 27χρονου ο οποίος διατηρούσε σελίδα στο Facebook με τον τίτλο «Γέροντας παστίτσιος».
Το ΚΚΕ κατηγορεί την κυβέρνηση για την τρομοκρατική, όπως αναφέρει, δίωξη του. «Η σύλληψη του 27χρονου χρήστη του Facebook πρέπει να καταδικαστεί από τη νεολαία και το λαό. Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη γι’ αυτή την τρομοκρατική δίωξη που πρέπει να σταματήσει αμέσως», τονίζει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.
«Το ΚΚΕ δεν συμφωνεί με την προσβολή των θρησκευτικών πεποιθήσεων. Ωστόσο είναι απαράδεκτο, αντιδραστικό και σκοταδιστικό φαινόμενο η δίωξη της σάτιρας, πόσο μάλλον όταν στηλιτεύει τη θρησκοληψία, το διαδομένο φαινόμενο εκμετάλλευσης της πίστης και την εξαπάτηση των θρησκευόμενων», καταλήγει το κείμενο.

2 σχόλια

  1. Αλλο ενα κομμα που θεωρει την διωξη αυτων που χλευαζουν τη Θρησκεια ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ !!!

    ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τους ΚΑΙ αυτους στην ατζεντα.

    ΚΑΛΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ (συριζα, αλεκα κλπ) ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΛΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ!!!

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον νεαρό που εργάζεται ως υπάλληλος ιχθυοτροφείου, υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις υπερασπίστηκε και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο οποίος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha ειπε «Δε συμφωνώ με τη δίωξή του, καλύτερα να τον αφήσουν. Δεν μπορεί κανένας να ιδιοποιηθεί την πίστη».
    Πηγή

    Δύο σχόλια, που δεν είναι δικά μου, αλλά με εκφράζουν:

    "Όλοι αυτοί που κερδοσκόπησαν πάνω στον γέροντα Παΐσιο εκδίδοντας βιβλία ακόμη και με φανταστικές ιστορίες που είχαν πρωταγωνιστή τον ίδιο, πλαστογραφώντας τα χαρίσματά του και μετατρέποντάς τα σε τσίρκο, είναι αυτοί που σήμερα «θίγονται» για την προσβολή του σε ένα social media. Οι κερδοσκόποι πάντα είχαν απύθμενο θράσος. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσε σήμερα ο γέροντας Παΐσιος αν ζούσε. Μάλλον θα αδιαφορούσε, ίσως και να γελούσε. Άλλωστε, όσο ζούσε είχε ακούσει πολύ χειρότερα πράγματα για εκείνον όχι μόνο από άθεους αλλά κι από τους ζηλωτές της Εσφιγμένου και τους παλιοημερολογίτες ανά την Ελλάδα. Για να το τελειώνω το θέμα, επειδή δε νιώθω άνετα να μιλάω για έναν άνθρωπο που μόνο ευγνωμοσύνη του χρωστάω, θα θυμίσω σε όλους αυτούς τους Ελληναράδες ότι ο γέροντας Παΐσιος μόνο νερό και λουκούμι είχε στην καλύβα του για να κερνάει. Λοιπόν, ποτέ δε στέρησε το κέρασμά του σε αλλόθρησκο ή ξένο. Με όλους μιλούσε και σε όλους έδινε νερό να ξεδιψάσουν. Ούτε τα λόγια του στέρησε από μουσουλμάνο, ούτε τη γαλήνη και την ξεκούραση από αλβανό. Όσοι λοιπόν θέλουν να κάνουν καριέρα ελληνόψυχου και χριστιανού πάνω στον γέροντα Παΐσιο, ατύχησαν. Όσοι πάλι, αρέσκονται σε διαδικτυακούς ηρωισμούς απέναντι σε νεκρούς, είναι ήδη καταδικασμένοι από τη δειλία και το φόβο τους να τα βάλουν με τους ζωντανούς. Όμως, παρ’ όλα αυτά, οι δεύτεροι είναι ελεύθεροι να το κάνουν. Οι πτωχοί τω πνεύματι δεν είναι πάντα μακάριοι και κανένα δικαστήριο δεν έχει δικαίωμα να δικάζει απόψεις." (εδώ)

    "Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι στην Ελλάδα, την χώρα που γέννησε τον Αριστοφάνη και τον Σουρή, η σάτιρα απαγορεύεται. Ένα σατιρικό retwitt στοίχισε στην Παπαχρήστου την Ολυμπιάδα και δεν ξέρω αν έχει ακόμη ξεμπλέξει." (εδώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.