Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ...!

ΒΗΜΑτοδότης: Καμίνης μηνύει Χρυσή Αυγή Αυτοί με τα ξυρισμένα κεφάλια, τα «λεβεντόπαιδα με τα μαύρα μπλουζάκια» της Χρυσής Αυγής που κλ...


ΒΗΜΑτοδότης: Καμίνης μηνύει Χρυσή Αυγή

Αυτοί με τα ξυρισμένα κεφάλια, τα «λεβεντόπαιδα με τα μαύρα μπλουζάκια» της Χρυσής Αυγής που κλιμακώνουν τη δράση τους, δηλαδή τους ξυλοδαρμούς και το κυνήγι ανύποπτων μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, τη στιγμή που υπάρχει σαφής βελτίωση σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό, εξόργισαν τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη (στη φωτογραφία αριστερά), που χαρακτήρισε, σε συνέντευξη Τύπου, την Χρυσή Αυγή ως «οργάνωση που, σε όλες τις εκδηλώσεις της, δείχνει ότι δρα εναντίον της Δημοκρατίας».

***
Ο κ. Καμίνης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο, όπως είπε, να κινηθεί και δικαστικά εναντίον της Χρυσής Αυγής, επειδή, ανάφερε «δεν θέλουν οι Χρυσαυγίτες να λυθεί το μεταναστευτικό ζήτημα με νόμιμο τρόπο», σημειώνοντας ότι «η ανομία εκτρέφει την Χρυσή Αυγή».

***
Αφορμή για το ξέσπασμα του Δημάρχου δεν στάθηκε, όπως εξήγησε η κλιμάκωση της έκνομης δράσης της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και η εθελοντική αιμοδοσία και διανομή τροφίμων που οργάνωσαν τα «μαύρα μπλουζάκια» στον Άγιο Παντελεήμονα. Ακόμα και με τα τρόφιμα που διατυμπάνιζαν ότι τα διέθεταν δωρεάν, τα εκμεταλλεύτηκαν για να εφαρμόσουν την πάγια τακτική τους περί... φυλετικής καθαρότητας. Πού όμως; Στις γριούλες! Μία ηλικιωμένη κυριούλα, που δεν μιλούσε καλά ελληνικά, τους πλησίασε για να προμηθευτεί λίγο γαύρο που μοίραζαν μόνον σε Έλληνες πολίτες. Πού να φανταστεί η γριούλα ότι θα έπεφτε πάνω στον πολύ Παναγιώταρο, που της είπε, μπροστά στις κάμερες ότι εάν θέλει αστακό, γαριδοσαλάτα και χαβιάρι να πάει στον Τσίπρα ή στην Παπαρήγα! Η γριούλα τρόμαξε στη θέα των «λεβεντόπαιδων» και απομακρύνθηκε ζητώντας μάλιστα και... συγγνώμη.

***
 Την ίδια ώρα που τα «λεβεντόπαιδα με τα μαύρα μπλουζάκια» έκαναν ασκήσεις φυλετικής καθαρότητας σε ανυπεράσπιστες γριούλες, μοιράζοντας τρόφιμα και δίνοντας αίμα, στον Άγιο Παντελεήμονα, άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν ασκήσεις ρατσιστικής βίας εναντίον ενός... ψιλικατζίδικου, λίγα μέτρα παρακάτω ιδιοκτησίας ενός Πακιστανού. Μπούκαραν μέσα, έσπασαν ορισμένους πάγκους, έκλεψαν (με τον... λεβέντικο τρόπο τους) αναψυκτικά από το ψυγείο και εν συνεχεία (για να τιμωρήσουν τον Πακιστανό) μοίραζαν τα κλεμμένα αναψυκτικά σε έκπληκτους (αποκλειστικά όμως Έλληνες) περαστικούς. tovima.gr

-----------------------------------------

7 σχόλια

  1. θα κλάσει τα αρχ.... της ΧΑ ο λαθροληστολάγνος Δήμαρχος... ρε ούστ το κάθε τζογλάνι θα μας πουλήσει μαθήματα δημοκρατίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o kaloplhrwmenos kai paxulos Kaminhs diamarturete giati h xrush Augh Moirazei "FASISMO" me ta trofima pou meirazei ston Ellhniko lao!!!PROFANWS 8A EI8ELE NA MOIRAZAN STON LAO "DHMOKRATIA" DHLADI KOPANISTO AERA!!!MALLON O KALOPLHRWMENOS ETOUTOS PROESTOS (KOTSAMPASHS)8ELEI TON ELLHNA PEINASMENO-KAI TON LA8RAIO XORTASMENO!!!!
    DEN MAS XEZEIS RE KAMINH..........
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καμινη τοτε που οι αντ/τες εκαναν ντου στα σουπερ μαρκετ του αγ.παντελεημονα και μοιραζαν τα κλεμμενα πραγματα στους πολιτες στις λαικες αγορες,δεν σε βλεπαμε να αντιδρας.ουτε και τωρα σε βλεπουμε δραστηριο,στην αγ.μελετιου με το λαθρεμποριο τσιγαρων και οχι μονο,απο λαθρο βεβαιως.το μαγαζακι του πακιστανου σε ποναει περισσοτερο απο την δυστυχια των ελληνων φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτον: Φταίει η Χρυσή Αυγή που δεν έχει ταράξει τους ξεφτιλισμένους στις αγωγές διεκδικώντας τα πάντα. Η φασιστοφυλλάδα των λαμπράκηδων κατασυκοφαντεί. Ας αποδείξει αυτά που γράφει περί επιθέσεων..

    Δεύτερον: Κοιτάξτε όλοι τον Καμίνη για να δείτε πως η πολλή "πρόοδος" και "αριστεροσύνη" καταντάει τον άνθρωπο και τον κάνει προδότη και πολέμιο του ίδιου του αίματος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O vlaxodhmarxos Athinas... Xespase pali ta apistera tou... To aristero mou ...ponaei to $&@di...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακόμη ένας βολεμένος τύπος!Οσο για τους λαθρομετανάστες που δήθεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα τους να τους φιλοξενεί στο σπίτι του1Εχουμε κουραστεί πλέον να βλέπουμε και να ακούμε τύπους σαν κι αυτόν! Οσο για την εμπάθεια του προς τη Χρυσή Αυγή θα του απαντούσα "Μολών λαβέ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καμίνη πηγαινε να μαζεψεισ αυτους που πωλουν λαθραια τσιγαρα στη στουρναρη και αφησε τη χρυση αυγη ησυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.