Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΡΥΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ... ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΤΟΥ...!!!!

Την Τουρκία επισκέπτεται μεγάλος αριθμός Ελλήνων πολιτών, που αντιμετωπίζει τις συνέπειες μιας βαθιάς ύφεσης στην χώρα του, προκειμένου ν...


Την Τουρκία επισκέπτεται μεγάλος αριθμός Ελλήνων πολιτών, που αντιμετωπίζει τις συνέπειες μιας βαθιάς ύφεσης στην χώρα του, προκειμένου να πουλήσει τα κοσμήματά του, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Anadolou Agency.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε στο πρακτορείο Τούρκος αργυροχόος, τεράστιος αριθμός Ελλήνων επισκέπτεται καθημερινά την γειτονική χώρα για να πουλήσει τα τιμαλφή του.

 Σύμφωνα με τον αργυροχόο, οι Έλληνες επιλέγουν την Τουρκία για να πουλήσουν τα πολύτιμά αντικείμενά τους προκειμένου να εξασφαλίσουν άμεση και μετρητοίς καταβολή του αντιτίμου, ενώ ένας επιπλέον λόγος που τους οδηγεί στο να ταξιδέψουν στην γειτονική χώρα είναι και η εύκολη εύρεση αγοραστών. capital.gr

2 σχόλια

  1. Θα σάς συμβούλευα να προσέχετε τα λόγια σας. Δεν πρόκειται για "ξεφτίλα" (τίνος άραγε;), αλλά για μεγάλο ανθρώπινο δράμα συμπολιτών μας και αυτό δεν φαίνεται να το σέβεστε.

    Και όταν βλέπετε πηγή πληροφορίας Anadolou, καλά θα κάνατε να διπλοτριπλοτσεκάρετε, που έλεγε και η αξέχαστη Κάραλη. Δεν είναι ακριβώς η "Φωνή της Αλήθειας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέτε να συμφέρει να ταξιδέψει κανείς στην Τουρκία προκειμένου να πουλήσει 100-200 γραμμάρια κοσμημάτων, δύο ευρώ ακριβότερα από όσο τα αγοράζουν τα εδώ καταστήματα? Για ερευνήστε λίγο πιό προσεκτικά, μήπως συμβαίνει τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.