Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ... ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ...!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ STOXOS.GR ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ . ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΑΠΟ...


ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ STOXOS.GR ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, Ο ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...

Για "γνώριμη τακτική" των Σκοπίων μίλησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρης Δελαβέκουρας, σχολιάζοντας ισχυρισμούς μέσων ενημέρωσης της ΠΓΔΜ ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας αναγνώρισε ότι η ΠΓΔΜ δεν έχει εδαφικές βλέψεις εναντίον της Ελλάδας.

Ο κ. Δελαβέκουρας τόνισε, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται μαζί με τον Δ. Αβραμόπουλο, ότι «αυτό είναι ανακριβές και ουδέποτε διατυπώθηκε τέτοια άποψη».

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι «μάλλον, πρόκειται για τη γνώριμη τακτική των Σκοπίων να δημιουργούν εντυπώσεις για εσωτερική κατανάλωση, επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση ότι δεν επιδεικνύουν ειλικρινή διάθεση και πρόθεση για να εξευρεθεί λύση".

Καταλήγοντας, ο κ. Δελαβέκουρας επισήμανε ότι το μήνυμα του υπουργού Εξωτερικών προς τον ομόλογό του κ. Ποπόσκι ήταν ξεκάθαρο: «Αποδείξτε με πράξεις ότι έχετε πράγματι τη βούληση να συμβάλετε στην εξεύρεση λύσης προς όφελος των σχέσεων των δύο χωρών, αλλά και της σταθερότητας στην περιοχή».

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΏΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΞ... ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑ... ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ...

"ΣΤΟΧΟΣ"

1 σχόλιο

  1. στόχε πές στο δελακούρα και στον αβρααμ ό πουλος ότι ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΣΟ ΠΕΡΦΙΟΥΜ κι εάν τα "ραντίσεις" άλλο τόσο ΒΡΩΜΑΝΕ...κάθε εθνοπροδότης κι απο μισό μέτρο "κορδόνι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.