Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,,, ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ...!!

makeleio.gr._ Σε τεντωμένο σχοινί κρατούνται οι κοινωνικές ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αμερικής και του κέντρου της Αθή...


makeleio.gr._ Σε τεντωμένο σχοινί κρατούνται οι κοινωνικές ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αμερικής και του κέντρου της Αθήνας μετά τα χθεσινοβραδυνά επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών και λαθραίων και Ελλήνων κατοίκων που πήραν τον νόμο στα χέρια τους και τα έκαναν γης μαδιάμ.

Αυτή την ώρα γίνεται "αντιφασιστική πορεία"(έτσι αποκαλείται τώρα η πορεία κατά Ελλήνων που έχουν περιουσία και θέλουν χωρίς προβλήματα να μεγαλώσουν τα παιδιά τους)ενώ ομάδα Ελλήνων κατοίκων(φανταστείτε που φτάσαμε να λέμε Έλληνες και αλλοδαποί)συγκεντρώνονται στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΒΙΝΤΕΟ: ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΕΦΑΓΕ ΑΥΓΑ Η ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ... ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ...

--------------------------------------


2 σχόλια

  1. ΣΕ ΟΛΗ ΤΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΔΝ ΠΑΕI ΑΛΛΟ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΗΜΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 1,5ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ?3ΕΚΑΤ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΙΝΑΙ.ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΏΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.