Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΚΟΛΑΣΗ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΤΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ...!!!

ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΞΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩ;;; Κόλαση επικράτησε πριν από λίγο στη Βουλή, όταν ο βουλευτής της Ν.Δ., Δημή...


ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΞΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩ;;;

Κόλαση επικράτησε πριν από λίγο στη Βουλή, όταν ο βουλευτής της Ν.Δ., Δημήτρης Κυριαζίδης, κατήγγειλε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ότι το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου έκανε σφουγγαρόπανο την Ελληνική σημαία και σκουπόξυλο τον σταυρό! Μάλιστα, ο κ. Κυριαζίδης κατέθεσε και φωτογραφικό υλικό-ντοκουμέντο από πορεία του κόμματος της Χρυσής Αυγής, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του αποδεικνύουν τα όσα καταγγέλλει.

Το γεγονός όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι ξέσπασαν μέσα στο Κοινοβούλιο φωνάζοντας προς κάθε κατεύθυνση «Είστε όλοι Μασόνοι, είναι ντροπή να κατηγορείται εμάς για την ελληνική σημαία, την οποία εσείς όλοι αποκαλούσατε … κωλόπανο».

Εξακολουθεί να υπάρχει ένταση στη Βουλή, ενώ αναμένεται σε λίγο η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ


--------------------------------------

10 σχόλια

  1. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον σταυρο και την σημαια παντα οι ελληνες την χρησιμοποιουσαν εναντιον σε καθε αντιχριστο και μασ-ονο

    μαριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΠΡΩΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η πατσαβούρα συνδικαλιστής ο γλύφτησ και κομματόσκυλο της νέας δημοκρατίας ...ο ξεφτλισμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν είναι δυνατόν!!! Ήρθε και η στιγμή να δούμε ΟΛΑ ΟΣΑ επί δεκαετίες αυτοί οι "ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ" του δημοσίου πλούτου της χώρας είχαν πάψει ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ και ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, να ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΩΡΑ! Τι ΘΡΑΣΟΣ είναι αυτό πάλι;; Εμένα μου φαίνεται περισσότερο σαν "αναλαμπή μελλοθάνατων" λίγο πριν την εκτέλεση της ποινής!Γιατί το "δικαστήριο" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ, κατάλαβε πλέον πως ΛΕΗΛΑΤΗΘΗΚΕ και ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΕ η χώρα του! Ανοιξε τα μάτια και είδε πλέον ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ! Κατάλαβε επίσης, ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΙΜΙΚΟΥΣ, ήταν πάντα ένα ΑΠΛΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΠΟΥ ΤΟΥ΄ΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΙ ΛΑΔΩΝΑΝ ΤΙΣ ΚΟΙΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙΑ, ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ, ΚΑΙ ΑΣΤΑΚΟΥΣ!!Επί δεκαετιών οργανωμένο το σχέδιο σας κύριοι-που λέει ο λόγος!ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΣΜΟΥ;;ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΣΑΣ ΤΩΝ 30 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ; ΡΕ ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ, ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΦΟΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ,ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ Η΄ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΩΣ ΟΙΚΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΛΙΓΟΣΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ....ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΤΟΡΟΣ!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ-ΚΛΟΠΗ ΑΠ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ!! ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΛΕΧΡΙΤΕΣ, ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ!!ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΚΤΗΚΕ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΕΓΩΪΣΜΟΣ ΣΑΣ!!ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ!!ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΤΕ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ!!ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕΣΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!
    ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΑΛΛΟΥ!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
    ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΑ ΠΛΕΟΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με αυτά και αυτά έχει δίκιο ο φίλος που είπε :

    ε ρε Χ.Α που τους χρειάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. PIO HORO NA SEVASTON RE SOURGELO GIA PIA VOULI MILA RE KOMATOSKILO AFTO INE TO GRAFIO TELETON POU THA ENTAFIASI OLOUS TOUS ELLINES KE EHI STIN IPIRESIATOU GIA TON ENTAFIASMOMAS 282 NEKROTHAFTES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλά μάθε να γράφεις Ελληνικά (με τόνους κι όλας) και μετά μίλα για Ελλάδα...άντε νούμερα που θα το παίξετε και πατριώτες ...για τον Κόκκαλη μούγκα, τον Βαρδινογιάννη μούγκα, τα λαμόγια μούγκα, οι μετανάστες σας φταίξανε...Θα ρθει η ώρα όμως να κρεμαστείτε μαζί με τα λαμόγια που φάγανε τα λεφτά του κράτους όσο κάνατε παρέα στα ματ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι ΄Ελληνες έχουν καταλάβει πολύ καλά το ρόλο των ξεπουλημένων συνδικαλισταράδων. Δεν είναι η πρώτη φορά που τέως συνδικαλιστής γίνεται βουλευτής.
    Αυτό που είδαμε είναι η απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσει μια μεγάλη μερίδα νεοδημοκρατών, αγνών ελληνόψυχων, που είναι έτοιμοι να περάσουν στον εθνικιστικό χώρο, γι΄αυτό και το φτηνό τρικ με της Ελληνικές σημαίες, που κατέληγαν στα σκουπίδια(από κάποια λαμόγια νεοδημοκρτών,κρατικοδίαιτων καθικιών ή βολεμένα κωλόπαιδα), στις προεκλογικές τους ομιλίες.
    Δυστυχώς γι΄αυτούς, οι ΄Ελληνες έχουν καταλάβει το βρώμικο ρόλο τους και τις υποκριτικές τους τακτικές, ειδικότερα όταν μιλάνε για εθνικά θέματα.
    Ευτυχώς για όλους εμάς τους ελεύθερους ΄Ελληνες, το γένος μας δείχνει να αναγεννάται. ΜΑΚΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νά εἶστε καλά,παλικάρια τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς.Κατά μέτωπον ἐπίθεση(γιάτί ὀχι καί λίγο ξύλο) θέλουν τά βουλευτικά περιττώματα τῆς δεξιᾶς τῆς ξεφτίλας(Ν.Δ.)Ἒκανα τό ἐγκληματικό λέθος παλιότερα νά τούς ψηφίσω.Ζητῶ συγγνώμην.Τούς ἒχω σιχαθεῖ τούς καραγκιόζηδες.ἀνάθεμα τήν ὣρα πού τό μεγάλο ψοφίμι,ὁ Κ.Καραμανλῆς μᾶς ἒβαλε στά δίχτια τῆς πουτάνας εύρώπης! Πίσα στά μασονικά βρωμοκόκαλά του καί στά κόκαλα τῶν ἂλλων ψοφιμιῶν!
    Ζήτω ἡ Χρυσῆ Αὐγἠ! Γιά πάντα πλέον.Νά χέσω τή δεξιά τῆς ξεφτίλας(ΝΔ) καί τή δεξιά τῆς σκατίλας(ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.