Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΙΝΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ...

Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να σημειώσει τη δεύτερη νίκη της στον 7ο προκριματικό όμιλο για τα προκριματικά του Μουντιάλ θέλει ...


Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να σημειώσει τη δεύτερη νίκη της στον 7ο προκριματικό όμιλο για τα προκριματικά του Μουντιάλ θέλει η Εθνική που αντιμετωπίζει τη Λιθουανία. Με Νίνη αντί Μήτρογλου παρατάσσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Φερνάντο Σάντος.

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το sport-fm.gr.

Μικρά-μικρά από το "Γ.Καραϊσκάκης"

-Στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ενώ τώρα βρέχεται ο χλοοτάπητας. Βρισκόμαστε λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το ματς.

-Καθώς πλησιάζουμε προς τη σέντρα, αυξάνεται και ο αριθμός των θεατών. Γύρω στις 7.000 ο κόσμος 20 λεπτά πριν το πρώτο σφύριγμα.

-Στον πάγκο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: Τζόρβας, Γλύκος, Σιόβας, Μαλεζάς, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, Δημούτσος, Μαυρίας, Αθανασιάδης, Χολέμπας.

-Η ενδεκάδα της Λιθουανίας: Καρτσεμάρσκας, Σεμπέρας, Ζαλιούκας, Τσεσνάουσκις, Σέρνας, Μικολιούνας, Βίτσιους, Κλιμαβίτσιους, Βέλιτσκα, Βαϊτκούνας, Μπορόφσκι.

-Λίγοι, αλλά εκδηλωτικοί οι φίλοι της Εθνικής στο γήπεδο. Περίπου 3.000 βρίσκονται στις εξέδρες 35 λεπτά πριν αρχίσει το ματς.

-Περίπου μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα βγήκε για ζέσταμα η τριάδα των γκολκίπερ και δέκα λεπτά αργότερα ακολούθησαν και οι υπόλοιποι παίκτες.

-Ο τεχνικός της "γαλανόλευκης" αποφάσισε να ξεκινήσει με τους Καρνέζη, Τοροσίδη, Σπυρόπουλο, Παπαδόπουλο, Πασπασταθόπουλο, Μανιάτη, Τζιόλη, Νίνη, Κατσουράνη, Φορτούνη και Γκέκα.

Η Εθνική προέρχεται από τη νίκη με ανατροπή απέναντι στη Λετονία (2-1) και μάλιστα εκτός έδρας, ενώ αντίθετα η αποψινή της αντίπαλος, σκόνταψε στο γήπεδό της μένοντας στο 1-1 κόντρα στη Σλοβακία.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

1. Βοσνία Ερζεγοβίνη 3 8-1
2. Ελλάδα 3 2-1
3. Σλοβακία 1 1-1
4. Λιθουανία 1 1-1
5. Λετονία 0 1-2
6. Λιχτενστάιν 0 1-8

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.