Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΡΝΑΕΙ Η ΟΛΓΑ Η ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!!

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΙΣΛΑΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΝΑ ΔΕΝ...


ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΙΣΛΑΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑΞΑΝ ΔΙΟΛΟΥ... ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ... ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ...;;;

Ενίσχυση των τουριστικών σχέσεων Ελλάδας και Τουρκίας θα επιδιώξει η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη, όπου θα έχει συναντήσεις με τον οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας Ε. Γκιουνάι.

Στις 13:30 είχε συνάντηση με τον οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι και στις 15:30 με εκπροσώπους της Ένωσης Τούρκων Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών, στα γραφεία της Ένωσης.

Αύριο στις 13:00 θα συναντηθεί με τον τούρκο ομόλογο της Ε. Γκιουνάι, στις 16:30 θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Τουρκικής Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων, στις 17:15 με μέλη του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών της Τουρκίας και λίγο αργότερα με τον επικεφαλής της Turkish Airlines Τενέρ Κοτίλ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ...;;; ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ! 

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.