Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΥΣΜΕΔ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...!!!

ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΟΥΝ ...


ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Την Πέμπτη 30-8-2012, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων, με τις Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, συναντήθηκαν, μετά από σχετική πρόσκληση, με το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στα κεντρικά του γραφεία, με αντιπροσωπεία του αποτελούμενη από τους βουλευτές κ. κ. Θ. Δρίτσα, Δ. Τσουκαλά, Β. Χατζηλάμπρου και Α. Καλογερή, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ κ. Κ. Ήσυχο, υπεύθυνο για την Εξωτερική Πολιτική και την Άμυνα και το συντονιστή του τμήματος ενστόλων του ΣΥΝ κ. Τ. Μαυρόπουλο.

Κατά τη συνάντηση, ακούστηκαν οι Πρόεδροι των φορέων τοποθετούμενοι σε ένα ευρύ φάσμα αιτημάτων και προβληματισμών, με πυρήνα το συζητούμενο την περίοδο αυτή επικοινωνιακό "ειδικό" μισθολόγιο.

Ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων αναφέρθηκε εκτενώς στον εμπαιγμό και την κοροϊδία που διαχρονικά η Πολιτεία (δια των Κυβερνήσεών της) επέδειξε προς τους Έλληνες στρατιωτικούς καθηλώνοντάς τους στο μισθολόγιο της φτώχειας και της εξαθλίωσης, που τεχνηέντως και καθαρά για λόγους πολιτικής και επικοινωνίας διοχέτευσε προς την κοινή γνώμη ως μισθολόγιο προνομίων και καλοπληρωμένων. Ζητήθηκε η άμεση και πλήρης εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου, ως οφείλει να κάνει η Πολιτεία στα πλαίσια του δικαίου που πρέπει να διακατέχει τις όποιες κινήσεις και αποφάσεις της.

Ακούστηκε η πλήρης αντίθεσή μας στα μέτρα που σχεδιάζονται σε βάρος των περήφανων Ελλήνων στρατιωτικών και της δοκιμαζόμενης Ελληνικής κοινωνίας.

Εκφράστηκε ο φόβος μας ότι πίσω από την εξαθλίωση του Έλληνα στρατιωτικού ο στόχος είναι άλλος, που πρέπει να μας γνωσθεί άμεσα και χωρίς περιστροφές.

Δηλώθηκε απερίφραστα ότι δεν υπάρχουν πλέον αντοχές στους Έλληνες στρατιωτικούς για υφαρπαγή της αξιοπρέπειάς τους.

Επισημάνθηκε, ιδιαίτερα, ότι δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση το διαχωρισμό που προωθείται για στροφή της κοινωνίας προς τον Έλληνα στρατιωτικό και αντίστροφα. Τα προβλήματα είναι κοινά και μαζί θα τα αντιμετωπίσουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, πλάι και δίπλα με τον Έλληνα στρατιωτικό.

Τέλος, δηλώθηκε ότι εν ενεργεία και εν αποστρατεία Έλληνες στρατιωτικοί, πολύ σύντομα, θα εκδηλώσουμε την πλήρη αντίθεσή μας σε όλα αυτά τα δραματικά που έρχονται με μαζικό τρόπο, στα ασφαλώς οριζόμενα Συνταγματικά και νομικά όριά μας.



------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.