Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΠΕΙΡΑ ΡΟΥΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ 60ΧΡΟΝΟ... ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ!!!

«Ζόρικη»  αποδείχθηκε η όμορφη 20χρονη Ρουμάνα,  όταν δεν έπιασε το κόλπο  της… αγκαλιάς που χρησιμοποίησε  για να δώ...


«Ζόρικη»  αποδείχθηκε η όμορφη 20χρονη Ρουμάνα,  όταν δεν έπιασε το κόλπο  της… αγκαλιάς που χρησιμοποίησε  για να δώσει την ευκαιρία  σε δυο ανήλικους συνεργούς  της να ξαφρίσουν έναν 60χρονο στο Βόλο! Όταν εκείνος προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει, η… «τρυφερή» νεαρή μετατράπηκε σε… τίγρη!

Το παρ’  ολίγον θύμα κατάλαβε αμέσως  τους σκοπούς της νεαρής καλλονής  που έπεσε σαν… ώριμο φρούτο  στην αγκαλιά του και είχε  τα μάτια τους δεκατέσσερα!  Έτσι, έπιασε επ’ αυτοφώρω τους δύο ανήλικους ομοεθνείς της ηλικίας 14 και 15 χρόνων οι οποίοι έβαλαν τα χέρια τους στην τσέπη του προσπαθώντας να κλέψουν το μικρό χρηματικό ποσό που είχε μαζί του.

Όμως, η  Ρουμάνα δεν κάθισε με σταυρωμένα  χέρια. Όρμησε κατά πάνω στον  60χρονο και άρχισε να τον χτυπά προκαλώντας του ελαφρές σωματικές βλάβες! Παρ’ όλα αυτά, ωστόσο, ούτε αυτή ούτε οι συνεργοί της κατάφεραν να ξεφύγουν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Μετά την προανάκριση, που διερευνά ακόμη αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
 
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.