Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΘΗΣΤΕ...!!! ΑΦΓΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΡΗΜΑΖΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ... ΝΕΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί... υπή...

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί... υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 30,19,18 και 18 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία. Ειδικότερα, οι τέσσερις αλλοδαποί, ενεργώντας από κοινού διέρρηξαν όχημα 33χρονου αλλοδαπού υπηκόου Γερμανίας και αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα φορητό υπολογιστή.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή ενήργησαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δραστών σε μικρή απόσταση και την σύλληψη τους. Στην κατοχή των δραστών οι αστυνομικοί βρήκαν όλα τα κλοπιμαία που είχαν αφαιρέσει πριν λίγη ώρα τα οποία αφού κατέσχεσαν απέδωσαν στον 33χρονο παθόντα.

Επίσης σε σωματικές έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους τέσσερις συλληφθέντες βρήκαν και κατέσχεσαν ως προϊόντα κλοπής τέσσερα ακόμα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 440 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.