Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΕΚΤΑΣ Ή ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΥΧΕΡΟΣ...;;; ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΜΟΓΓΟΛΟΣ Ο ΕΡΟΓΛΟΥ...

Αδιάλλακτη και μη πρόθυμη για την επίτευξη λύσης και ειρήνης, ισχυρίστηκε ο Ντερβίς Ερογλου ότι είναι η ε/κ πλευρά, υποστηρίζοντας ότι δ...


Αδιάλλακτη και μη πρόθυμη για την επίτευξη λύσης και ειρήνης, ισχυρίστηκε ο Ντερβίς Ερογλου ότι είναι η ε/κ πλευρά, υποστηρίζοντας ότι διατηρεί ακόμη το όραμα της Ένωσης και φιλοδοξεί στην επιστροφή στην προ του 1974 περίοδο.

«Ο τ/κ ‘λαός’ δεν είναι χωρίς επιλογή», ανέφερε σε γραπτό μήνυμά του χθες ενόψει των σημερινών εορτασμών επ’ ευκαιρία της 90ης επετείου της 30ης Αυγούστου, όπου οι Τούρκοι γιορτάζουν την «ημέρα της νίκης» (1922) κατά την οποία ο Κεμάλ Ατατούρκ νίκησε τα ελληνικά στρατεύματα στο Αφιόν Καραχισάρ.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο Αττιλάρχης είπε επίσης ότι καθημερινά ο ήλιος ανατέλλει πάνω σε δύο κυρίαρχα κράτη στην Κύπρο. Χαρακτήρισε τον εαυτό του ως οραματιστή της ανεξαρτησίας, προσθέτοντας ότι η μεγάλη και ισχυρή Τουρκική Δημοκρατία, αποτελεί την μόνη εγγύηση του τ/κ «λαού» για ανεξαρτησία και κυριαρχία. Ο τ/κ «λαός», πρόσθεσε, αποτελεί αδιαχώριστο και αναπόσπαστο κομμάτι του τουρκικού έθνους και οι λύπες, οι επιτυχίες, η περηφάνια, οι εορτές και οι νίκες του έθνους αυτού, ανήκουν και στους Τ/κ.

Σε μήνυμά του επίσης, ο ψευδοπρωθυπουργός Ιρσέν Κιουτσιούκ αναφέρει ότι "η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ζήλια την πρόοδο της Τουρκίας, για την οποία υπερηφανεύονται οι Τουρκοκύπριοι".


------------------------------------------------

1 σχόλιο

  1. μην του΅ς ΛΕΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΡΑΤΣΑ ΤΑ ΜΒΑΣΤΑΡΔΑ.ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.