Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ... ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... !

Σε βάρος του ΘΕΟΦΙΛΟΥ Αναστάσιου και των συναυτουργών του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργά...




Σε βάρος του ΘΕΟΦΙΛΟΥ Αναστάσιου και των συναυτουργών του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία.

Η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών αποσκοπεί στην υποβοήθηση της πληρέστερης εξιχνίασης της ερευνώμενης υπόθεσης και τη διακρίβωση της ταυτότητας των λοιπών δραστών, καθώς επίσης στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.





Επιπλέον, δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες και αγνώστων συναυτουργών του, όπως αυτοί απεικονίζονται σε στιγμιότυπα του κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας της συγκεκριμένης τράπεζας κατά τη διάρκεια της ληστείας.
















3 σχόλια

  1. Ειχα γραψει τις 10/8 4:01

    "Καλα, αν τους πιασουν οι αστυνομικοι της Παρου εγω θα γινω εσκιμοος .

    1) Θα παρουν τηλ. και θα πουν οτι την ληστεια εκανε ο ηγουμενος της εκατονταπυλιανης . Ο δοιηκητης-τσακαλι (που ειπε οτι η δελαπενταχρονη !!!!γλυστρισε!!!) θα περικυκλωσει το μοναστηρι.

    2)Θα φυγουν με το πλοιο της γραμμης δηλωνωντας ΙΣΠΑΝΙΔΕΣ χορευτριες , αλλα με κατι μουσια ΝΑ!!! (σιγουρα οτι οι ΙΣΠΑΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΣΙΑ-ρε μπας και τον δουλεψαν- ειναι κατι που θελει πολυ σκεψη ,ισως φαει φλασια μετα απο 1-2 βδομαδες ,εδω του ειπαν οτι ο πακιστανος ηταν γεματος αιματα και ηλθε απο τα βραχια που βρεθηκε η κοπελα και αυτος θα σκεφτηκε :τι μου λενε , εδω ασχολουμαι με το γλυστριμα της δεκαπενταχρονης -μου ειναι αδιαφορο )

    3)Θα συλαβει το νεκρο για αποπειρα χειροδικειας (οπως τον ντελιβερα-εδω ειμαστε αυστηρες αρχες του τοπου, αμ πως??.)

    κλπ κλπ κλπ

    ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ .
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ -ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ- ΝΗΣΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ !!!

    ----------------------
    Η γελιοποιηση των(σιγουρα κομματικων) ηλιθιων που πληρωνει το κρατος και δεν τους βαζει αναλογα με την ευφια τους να κοβουν κλησεις ειναι το ενα θεμα , το αλλο και τραγικοτερο ειναι η δολοφονια του συνανθρωπου μας ,ενοουνται τα θερμα συληπητηρια στην οικογενεια του.

    "

    ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ :
    Α) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ,ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΟΙΗΚΗΤΗ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΨΑΞΕ !!!!!!!!!!! .

    Β)ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΣΚΙΜΩΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΖΟΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΑΧΡΗΣΤΑΠΛΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.