Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ...

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα ένας 28χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται ότι διέπραττε κλοπές από εταιρείες και καταστήματα, και ακόμ...

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα ένας 28χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται ότι διέπραττε κλοπές από εταιρείες και καταστήματα, και ακόμη δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 35 και 53 ετών, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 28χρονος το τελευταίο τετράμηνο διέπραττε διαρρήξεις σε γραφεία εταιρειών και καταστήματα, από τα οποία αφαιρούσε χρήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και διάφορα αντικείμενα. Στη συνέχεια, προωθούσε τα κλοπιμαία στους άλλους δύο συγκατηγορούμενούς του, οι οποίοι τα διέθεταν προς πώληση σε κατάστημα που διατηρούσε ο 53χρονος.

Ο 28χρονος έχει διαπράξει δεκαεπτά κλοπές με την ίδια μέθοδο δράσης, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του και σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, τη νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν οι κατηγορούμενοι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.