Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο αγνώστων δραστών, για ένοπλη ληστεία χθες το...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο αγνώστων δραστών, για ένοπλη ληστεία χθες το απόγευμα, σε αυτοκίνητο εταιρείας εμπορίας ειδών καπνού, στην περιοχή της Ερέτριας Ευβοίας.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 19:10΄ το απόγευμα, οι δύο δράστες, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, φέροντας περίστροφα, φορώντας μπλε φόρμες, λευκά κράνη και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με μαύρες κουκούλες , ακινητοποίησαν στην επαρχιακή οδό Χαλκίδας – Λεπούρων, το διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο υπάλληλοι της εταιρείας.

Στη συνέχεια, οι δράστες έβγαλαν τους δύο υπαλλήλους από το όχημα, δέσμευσαν τον 27χρονο συνοδηγό και άσκησαν σωματική βία στον 34χρονο οδηγό και ακολούθως, χρησιμοποιώντας βαριοπούλα, κατάφεραν να παραβιάσουν το ενσωματωμένο χρηματοκιβώτιο του οχήματος και να αφαιρέσουν το χρηματικό ποσό των 62.000 ευρώ.

Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, άνευ πινακίδων κυκλοφορίας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας

------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.