Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΕΚΛΕΒΑΝ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΨΕ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ...

Συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λαμία από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας δύο γυναίκες, αλβ...

Συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λαμία από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας δύο γυναίκες, αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 28 και 27 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο νεαρές, στο διάστημα από τις 12.00 έως και τις 14.00, μετέβησαν σε τρία καταστήματα ενδυμάτων και υποδημάτων στο κέντρο της Λαμίας, όπου από κοινού αφαίρεσαν από το πρώτο ρούχα αξίας 65 ευρώ, από το δεύτερο ρούχα αξίας 50 ευρώ και από το τρίτο παιδικά υποδήματα αξίας 20 ευρώ.

Ωστόσο, στην τρίτη τους «επίσκεψη» δεν στάθηκαν τόσο τυχερές, καθώς έγιναν αντιληπτές από την υπεύθυνη του καταστήματος και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ., που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν άμεσα και τις συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.Το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πηγή: eviaroom

-------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.