Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ...

Περισσότερα από 1000 άτομα πέρασαν από το γραφείο! Εκατοντάδες φίλοι του κινήματος μας έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια του...

Περισσότερα από 1000 άτομα πέρασαν από το γραφείο!







Εκατοντάδες φίλοι του κινήματος μας έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια του νέου πολιτικού γραφείου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Ηράκλειο Κρήτης στην οδό Ηροδότου 87 στην Αλικαρνασσό. Στα εγκαίνια παραβρέθηκε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και υπεύθυνος περιφέρειας Κρήτης Καρεφυλλάκης Σταύρος. Από νωρίς η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και υπολογίζουμε ότι πέρασαν από το γραφείο περισσότερα από 1000 άτομα αφού ο κόσμος άλλαζε συνεχώς! Η ομιλία πραγματοποιήθηκε από το μπαλκόνι του γραφείου, μιας και το γραφείο ήταν γεμάτο, αλλά εκατοντάδες άνθρωποι βρίσκονταν κάτω στον δρόμο, διότι όπως είναι φυσικό δεν επαρκούσε ο χώρος! Αυτό ήταν η καλύτερη απάντηση σε κάποιους γραφικούς οι οποίοι ενοχλούνται από τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αλλά όχι από τα γραφεία των πολιτικών κομμάτων που διέλυσαν την πατρίδα μας. Επόμενος στόχος μας, σύντομα να έχουμε... βουλευτικό γραφείο στην Κρήτη!
(σημ.: Η ρύθμιση στην φωτογραφική μηχανή είναι λανθασμένη. Η σωστή ημερομηνία είναι 22 και όχι 11/8/2012)
xa-kriti.blogspot.gr

-----------------------------

1 σχόλιο

  1. Ρε παιδιά, αυτός ο κέλτικος "σταυρός" τί ρόλο βαράει; Τί σχέση έχουν οι Έλληνες με τους Γαλάτες (Κέλτες); Ξέρετε πόσες επιδρομές μας έκαναν αυτοί οι βάρβαροι; Αυτοί κατέστρεψαν και σύλησαν τις Αιγές (Βεργίνα) πριν τους Ρωμαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.