Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ... ΟΡΓΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ!

Την απαίτηση να αποδοκιμάσουν δημόσια οι Υπουργοί Ναυτιλίας και Δημόσιας Τάξης την επίθεση των μελών της Χρυσής Αυγής μέσα στο πλοίο πο...


Την απαίτηση να αποδοκιμάσουν δημόσια οι Υπουργοί Ναυτιλίας και Δημόσιας Τάξης την επίθεση των μελών της Χρυσής Αυγής μέσα στο πλοίο που μετέφερε τον Πακιστανό ζητά με δήλωση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση:

«Προκαλεί οργή η χτεσινή, προπαγανδιστικής εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου και της λαϊκής ευαισθησίας,  ανενόχλητη εισβολή μερικών δεκάδων χρυσαυγιτών στο πλοίο και η επίθεση στην αστυνομική κλούβα που μετέφερε τον κατηγορούμενο για την πολλαπλή κακοποίηση της 15χρονης. Ο αποτροπιασμός για το έγκλημα της Πάρου δεν είναι δυνατό να αποτελέσει αφορμή για τη διάχυση της ρατσιστικής μισαλλοδοξίας, και, πολύ περισσότερο, για τον πολλαπλασιασμό αγελαίων φαινομένων αυτοδικίας, στα οποία μάλιστα πρωταγωνιστούν κρανοφόροι με στολές παραλλαγής.

Απαιτούμε από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου και το Αρχηγείο ΛΣ – ΕΑ όπως και από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να αποδοκιμάσουν δημόσια το συμβάν και να ελέγξουν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό καθώς και τις ενδεχόμενες ευθύνες όπου και αν αυτές υπάρχουν.

Εικόνες σαν αυτές που είδαν χτες έλληνες και ξένοι τουρίστες, οι οποίες διασύρουν πράγματι διεθνώς τη χώρα και δικαίως κινητοποιούν διεθνείς οργανισμούς εναντίον μας, δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν χωρίς την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης και των κρατικών Υπηρεσιών.
Η τρικομματική κυβέρνηση, και ειδικά οι συναρμόδιοι Υπουργοί Ναυτιλίας και Δημόσιας Τάξης δεν μπορούν να ολιγωρούν. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ένα στρατιωτικά οργανωμένο ακροδεξιό κόμμα μειοψηφίας στη Βουλή δεν ελέγχει τα Υπουργεία τα οποία εποπτεύουν ο κ. Μουσουρούλης και ο κ. Δένδιας. Ότι αυτό δεν ισχύει, οφείλουν και να το αποδεικνύουν».


----------------------------

5 σχόλια

  1. Κάποιος να μας προστατευσει απο τους καθε λογής Δρήτσες υπάρχει σε αυτη τη χώρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πρεπει να καταδικαστει για κατι η ΧΑ ειναι γιατι πλακωνει στο ξυλο τα εγκληματικα λαθροκτηνη ΚΑΙ ΟΧΙ (ακομη) ως ηθικους αυτουργους των εγκληματιων τα κτηνη που τους κουβαλησαν ,τους υποστηριζουν και τους συντηρουν .

    "Απαιτούμε από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου και το Αρχηγείο ΛΣ – ΕΑ όπως και από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να αποδοκιμάσουν δημόσια το συμβάν και να ελέγξουν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό καθώς και τις ενδεχόμενες ευθύνες όπου και αν αυτές υπάρχουν"

    ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ? ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ?
    ΜΗΝ ΞΑΝΟΙΓΕΣΑΙ ΔΡΙΤΣΑ, ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΝ ΤΗΝ ΨΑΞΟΥΝ...

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πας να γαμηθείς δρίτσα, πράκτορα των τούρκων και κάθε άλλου εχθρού της Ελλάδας. Ρε παλιόμουνο! Έχεις παιδιά; Θα ήθελες να συμβεί και στο παιδί σου αυτό που συνέβει και στο θύμα του κτήνους που θέλεις να προστατέψεις; ΄
    Έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες. Δεν αντέχουμε άλλο τα εγκλήματα κατά του έθνους μας και των Ελλήνων. Εσείς οι βολεμένοι με την προστασία που σας παρέχει το κράτος και με τα χιλιάδες ευρώ μισθό, ζείτε στο δικό σας φανταστικό κόσμο, χωρίς να έχετε ιδέα τι γίνεται γύρω σας. Δεν αντέχουμε άλλο και τα καραγκιοζιλίκια σας ούτε και όλα αυτά τα αρνητικά που συμβαίνουν εναντίον του έθνους και των Ελλήνων. Αν δε δοθεί δικαιοσύνη θα τη δώσουμε εμείς, οι απλοί πολίτες, σε κάθε άκρη της Ελλάδας, όπου και όταν χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Poio MOUNI einai auto pali??? Ti thelei o Koukoues???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τσάκα την τσαπού ρε μεγάλε..

    ότι και να λέτε γίνεστε πιο γραφικοί..

    Όταν σας πάρουν χαμπάρι τι νούμερα είστε και οι παλαιοπασόκοι που σας ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές,
    τότε θα επιστρέψετε στην αφάνεια, αφού αντιπροσωπεύετε στην πράξη μόνο μερικές δεκάδες χιλιάδες άπλυτων και διεθνιστών ανδρείκελων της παγκοσμιοποίησης.

    Οι "ναζί" όπως τους αποκαλείτε έχουν αποδειχθεί πολύ πιο σοβαροί και οργανωμένοι από το συνοθύλευμα ανθελληνικών αναρχοδιεθνιστικών συνιστωσών που υποστηρίζετε..
    Και εντέλει υποστηρίζουν αυτά που ο μέσος έλληνας πολίτης θεωρεί λογικά και εθνικά.


    Η λειτουργία του Σύριζα είναι πολύ περισσότερο παράνομη από αυτή της Χρυσής Αυγής, και μόνο για το γεγονός ότι έφτασε στο άθλιο σημείο να δίνει βήμα πανεπιστημιακού ιδρύματος στον τρομοκράτη βομβιστή Μαζιώτη, πριν αυτός εξαφανιστεί (με τις ευλογίες σας).
    Με αυτό και μόνο το γεγονός αποδεικνύεται η σύνδεση του σύριζα με την τρομοκρατία , και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν συλληφθεί πολλά μέλη του και θα είχε απαγορευτεί η λειτουργία του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.