Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΣΛΑΜ! ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ...

ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ... ΚΟΙΤΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! Ο πρόεδρος της πακιστανικής κ...

ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ... ΚΟΙΤΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!
Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλαμ, με αφορμή τις πρόσφατες επιθέσεις σε αλλοδαπούς, καταγγέλλει βία από την αστυνομία.
Ο Ασλάμ, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, ανέφερε περιστατικά βίας και από τη πλευρά των αστυνομικών, ενώ τόλμησε να κατηγορήσει τους Έλληνες για ρατσισμό! Θυμίζουμε απλά ότι ο λεγάμενος έχει εμπλακεί σε διάφορες ύποπτες υποθέσεις που αφορούν ακόμη και κύκλωμα εισαγωγής λαθρομεταναστών συμπατριωτών του στην Πατρίδα μας.
Πολύ καλά έκανε ο Θάνος Πλεύρης, που βρισκόταν στην ίδια εκπομπή, και ζήτησε από τον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα να ζητήσει συγνώμη για τον ομοεθνή του που κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο.
Ο Θάνος Πλεύρης ανέφερε ότι το 70% των μηνύσεων κατά αστυνομικών για ρατσιστική συμπεριφορά έχει αθωωτική κατάληξη και αντιθέτως καταδικάζονται οι αλλοδαποί για ψευδείς μηνύσεις.
 

4 σχόλια

  1. Το έχουμε πει και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: " όποιο ανθρωποειδές νομίζει ότι "αδικείται" και δεν του "φέρονται" καλά οι Έλληνες, την μπανάνα του και στο δέντρο του γρήγορα. Ουδείς το προσκάλεσε. Αντιθέτως θεωρούνται εισβολείς και έτσι αντιμετωπίζονται". Ν.Φ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάει στην πατρίδα του να τα λέει αυτά. Εδώ είναι η Ελλάδα, ιερός τόπος των Ελλήνων και της Χριστιανοσύνης. Κανένας μουσουλμάνος δεν έχει θέση στην πατρίδα μας. Να φύγουν όλοι οι υπάνθρωποι. Μόνο εγκλήματα έχουν να προσφέρουν και μηδέν πολιτισμό. Οι Έλληνες όπου και αν πήγαμε προσφέραμε πολλά και σεβαστήκαμε τους νόμους και την κουλτούρα της κάθε χώρας. Κλκτρνς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EKSO O TSABET ASLAM EKSO KAI O ELLHNOMORFOS PAKISTANOS DIPLATOY STHN FOTOGRAFIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κάθε Ασλάμ, Αχμέτ κλπ, να τα μαζέψει και να πάει πίσω απο εκεί που ήρθε, μαζί με το συνάφι του. Η Ελλάδα είναι για τους Έλληνες. Αρκετά την βουλίαξανε τόσα χρόνια όλα αυτά τα στοιχεία που μαζεύτικαν παράνομα εδώ. Απο που και ως που έχει λόγο ο κάθε Ασλαμ????? Καιρός να πέσει κανένα κεφάλι γιατί πολύ το έχουν σηκώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.