Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΜΙΤΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΛΕΝΕ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ...

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δύσκολα θα δεχθεί (τελικά) να συναντηθεί με τον ομόλογό του των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι. Αυτ...


Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δύσκολα θα δεχθεί (τελικά) να συναντηθεί με τον ομόλογό του των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι.

Αυτό τεκμαίρεται από την εκπνοή των δύο από τους τέσσερις ‘όρους’ του έθεσε ο Γκρούεφσκι προς τον Σαμαρά, αφού η Αθήνα συνεχίζει να είναι σιωπηλή και επιπρόσθετα ορισμένοι Έλληνες αναλυτές είναι απαισιόδοξοι ότι θα μπορούσε να συμβεί μια συνάντηση.

Οι τέσσερις ημερομηνίες που ανέφερε ο Γκρούεφσκι στην επιστολή του προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, απομένουν μόνον η 2α Σεπτεμβρίου και η 15η Σεπτεβρίου. Η δεύτερη ημερομηνία μπορεί να συνδεθεί με τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, αλλά εκεί σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα βρίσκεται ο πρόεδρος της χώρας Γκιόργκι Ίβανοφ.

Παρά τις δηλώσεις αναλυτών ο βοηθός υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιος για θέματα της νοτιοανατολικής Ευρώπης, Φίλιπ Ρίκερ, δήλωσε προς την τηλεόραση ‘Άλφα’ των Σκοπίων ότι «δεν υπάρχει καμία κινητικότητα στο θέμα του ονόματος».  echedoros-a.gr

-----------------------------

1 σχόλιο

  1. αν υποχωρήσει στο όνομα της ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ετοιμάστε ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.