Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΕ ΤΗΝ ΑΧΑΪΑ...

Συνελήφθη χθες (18-8-2012) το μεσημέρι στο 107ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμή...

Συνελήφθη χθες (18-8-2012) το μεσημέρι στο 107ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας 47χρονος Αλγερινός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση, πλαστογραφία και δήλωση ψευδών στοιχείων ταυτότητας.

Ειδικότερα, χθες (18-8-2012) το μεσημέρι, ο 47χρονος μετέβηκε με ενοικιαζόμενο όχημα, στην παραλία της Τράπεζας Αχαΐας, όπου διέρρηξε αυτοκίνητο 40χρονου ημεδαπού αφαιρώντας ένα φορητό υπολογιστή, ένα ρολόι και μια τσάντα με προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του παθόντα.

Για την ανεύρεση του δράστη ενεργήθηκαν συντονισμένες αστυνομικές αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό του οχήματος του στην Εθνική Οδό και τη σύλληψη του λίγη ώρα αργότερα.

Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου στο όχημα του συλληφθέντα βρήκαν και κατέσχεσαν το σύνολο των κλοπιμαίων που μόλις είχε αφαιρέσει τα οποία απέδωσαν στον 40χρονο παθόντα.

Στη κατοχή του δράστη, ο οποίος κατά τη προσαγωγή του επέδειξε στους αστυνομικούς ταυτότητα Ιταλικών Αρχών, βρέθηκαν επίσης δυο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.220 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολοθησε προέκυψε ότι ο 47χρονος Αλγερινός είχε ενοικιάσει το αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας την ίδια Ιταλική ταυτότητα, από την Αθήνα με σκοπό τη διάπραξη κλοπών.

Τα δυο κινητά τηλεφωνά που βρέθηκαν επίσης στη κατοχή του, τα είχε αφαιρέσει το πρωί της ίδιας ημέρας (18-8-2012) από όχημα 25χρονης ημεδαπής σε χώρο στάθμευσης της Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών στα Μέγαρα.

Επίσης, η ταυτότητα ιταλικών αρχών που επέδειξε ο 47χρονος Αλγερινός κατασχέθηκε ως πλαστή καθότι το στέλεχος της ανήκει σε παρτίδα ασυμπλήρωτων δελτίων ταυτότητας που είχαν κλαπεί από την Ιταλία.

Ο συλληφθείς ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από σωφρονιστικό κατάστημα της Χώρας, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, ενώ οι έρευνες για την συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.