Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

Συνήλθε σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την προεδρία του μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος ...

Συνήλθε σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την προεδρία του μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.
Ο Αρχιεπίσκοπος ενημέρωσε τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για την αποστολή ποσού 517.000 € από την Εκκλησία της Ρωσίας, για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να κατατεθεί το ποσό των 50.000 € στον λογαριασμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες των συσσιτίων που καθημερινά προσφέρει η Αρχιεπισκοπή, το δε υπόλοιπο να διανεμηθεί ισοπόσως στις μητροπόλεις.
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ενέκρινε επίσης, τον κατάλογο των δικαιούχων του επιδόματος για το τρίτο τέκνο στη Θράκη, για το δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου 2012. Οι οικογένειες που θα λάβουν το επίδομα είναι 810 και το ποσό ανέρχεται στα 162.000,00 €. Τέλος, ασχολήθηκε με τρέχοντα υπηρεσιακά ζητήματα και ενέκρινε αποσπάσεις κληρικών της Εκκλησίας της Ελλάδος σε ιερές μητροπόλεις του εξωτερικού.
Αύριο Παρασκευή 31 Αυγούστου, ο μακαριώτατος θα επισκεφθεί στη 1.30 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου τον Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.