Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ... "ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ;"

Θέση για το θέμα της Βούλας Παπαχρήστου πήρε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, υποστηρίζοντας ξεκάθαρα την αθλήτρια και εξαπολύοντας επίθεση στους πρά...

Θέση για το θέμα της Βούλας Παπαχρήστου πήρε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, υποστηρίζοντας ξεκάθαρα την αθλήτρια και εξαπολύοντας επίθεση στους πράσινους και γαλάζιους υπουργούς που όπως λέει εκάναν την πατρίδα "απόπατο της Ασίας και της Αφρικής", ενώ καταλήγει καλώντας ουσιαστικά τον πρωθυπουργό να πάρει θέση.


H τοποθέτηση του:

"Αν πρέπει να αποκλειστεί μια καλή αθλήτρια από την ολυμπιακή αποστολή, επειδή έκανε μαύρο χιούμορ για ...μαύρους, τότε οι υπουργάρες, πράσινες και γαλάζιες, που έκαναν την Πατρίδα τον απόπατο της Ασίας και της Αφρικής, που πρέπει να εξοβελιστούν.


Ακόμη μερικοί παίρνουν την βουλευτική αποζημίωση και κυκλοφορούν ελεύθεροι, αφού άφησαν αφύλαχτα τα σύνορα, αφού ξέσκισαν το κέντρο, τον Άγιο Παντελεήμονα, τα Πατήσια, την Φωκίωνος Νέγρη κι έκαναν λαϊκές συνοικίες και την Πάτρα προάστια της Καμπούλ και του Μογκαντίσου. εξευτελίζοντας τις περιουσίες και την ζωή των απλών ανθρώπων, ενώ χρηματοδότησαν όλο το σκυλολόϊ (σκύλοι συγγνώμη) των αριστερών ΜΚΟ και των "ανεξάρτητων" Αρχών.

  Βούλα Παπαχρήστου, μαζί σου... Κύριε Πρωθυπουργέ;" parapolitika.gr


-----------------------------

4 σχόλια

  1. MΠΡΑΒΟ Κ. ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ" ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΩΣ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΣΥΝΤΑΞΟΥΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Φαήλο σε βρίσκω πολύ σωστό.Είσαι σε καλό δρόμο. Κλκτρνς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου Φαήλο!!! Λεβέντης όπως πάντα!!!!!!! Εύγε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. FAILO APO THN YPOTXESH OCALAN SE PARAKOLOYTXO EISAI PALHKARH MAKARH NATAN OLOI SAN KAI TOY LOGOYSOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.