Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...!!! ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΡΚΑΒΟΥΡΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ...!!!

Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν από την πρώτη μέρα εισόδου τους στο Κοινοβούλιο το στίγμα τους ως αξιωματική αντιπολίτευση. Ζήτησαν από ...



Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν από την πρώτη μέρα εισόδου τους στο Κοινοβούλιο το στίγμα τους ως αξιωματική αντιπολίτευση.

Ζήτησαν από τους υπαλλήλους της βουλής να αποσύρουν από τα γραφεία τους τις γκραβούρες που εικονίζουν ελληνορθόδοξους ναούς. Πιθανότατα θα ήθελαν να κρεμάσουν πορτραίτα του Στάλιν, του Μάο ή του Τρότσκι, αλλά σίγουρα θα υπήρχε διαφωνία για τον ποιον θα κρεμάσουν πιο ψηλά...

Κυνοβουλευτικός Ωτακουστής/xryshaygh.com

3 σχόλια

  1. afou eine mousoulmanh antixrhsth kai kai prodotes lamogia!!! as ta vlepoun afth pou tous psifhsan malakes emeis ti fteme an eseis eiste aneggefali eeeeee tiiiiiii????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους ταΐζουν καλά οι Ορθόδοξοι Έλληνες. Βολευτικό μισθό παίρνουν οι άνθρωποι!!! Στην υπηρεσία ποιανού; Να είστε σίγουροι ότι είναι τέτοιοι άνθρωποι πολύ κατώτεροι της Χρυσής Αυγής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.