Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ... ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ... "ΧΑΚΕΡ"

ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΪΤΕΡ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟ ΞΑΝΑΧΑΚΑΡΟΥΝ; ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ parapolitika....


ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΪΤΕΡ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟ ΞΑΝΑΧΑΚΑΡΟΥΝ; ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ parapolitika.gr ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ...


Το πρωί μεταδώσαμε την είδηση με επιφύλαξη,λέγοντας στους αναγνώστες μας οτι απλά δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί η πληροφορία καθώς το συγκεκριμένο tweet δεν υπήρχε...πουθενά!

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσε να είχε γραφτεί και απλά μετά να... σβηστεί.

Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις που εξέδωσε ανακοίνωση η Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΓΟΕ) με την οποία ουσιαστικά επιβεβαιώνει πως υπήρξε tweet, που ήταν όμως αποτέλεσμα... χακαρίσματος του λογαριαμού της αθλήτριας!

Συγκεκριμένα εξέφρασε την αγανάκτηση της διότι «άγνωστοι», όπως ισχυρίζεται, φέρονται να ανάρτησαν μέσα από τον λογαριασμό της σημαιοφόρου της γερμανικής ομάδας, Νατάσα Κέλερ, στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τους Έλληνες.

«Είναι εξοργιστικό το ότι άγνωστοι αμαυρώνουν τις γερμανοελληνικές σχέσεις... Όποιος βρίσκεται πίσω από αυτή την ενέργεια θα έπρεπε να ντρέπεται. Είναι μια θλιβερή πράξη η οποία δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμό», ανέφερε ο επικεφαλής της Γερμανικής Ολυμπιακής. Αποστολής, Μίκαελ Φέσπερ.

Ο Φέσπερ πρόσθεσε ότι ενημέρωσε την Ελληνική Ολυμπιακή αποστολή για το ζήτημα. Η Κέλερ, παίκτρια του χόκεϊ, θα είναι η σημαιοφόρος στην αποψινή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Πάντως πολλά ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι παρά την ανακοίνωση που δείχνει...χάκερ, η Γερμανίδα αθλήτρια έκλεισε τον προσωπικό της λογαριασμό σε Facebook και Twitter...


ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ... Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ... ΧΑΚΕΡ!  ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ...!!!!


"ΣΤΟΧΟΣ"

-----------------------------

4 σχόλια

  1. edw eine h diafora mas me tous Ounous kai Bandallous tou Eurwpaikou Bora.
    OLOI ETOUTOI OI LAOI EINE PAMPONHROI ALEPOUDES,DUSTHXWS EMEIS OI ELLHNES EIMASTE "XAZOI" TSIMPAME AMESWS,EIMASTE GEMATOI ENOXES ANTI NA TIS AFHNOUME GIA ALOUS,TON XITLER EMEIS TON BGALAME? H OI GERMANOI? GIATI NA EXOUME EMEIS TIS ENOXES?
    EAN O XITLER EITAN ELLHNAS 8A MAS SFYRIZAN KA8E MERA OI GERMANARADES...EIDATE PONHRIA OI GERMANARADES ? XAKER SOU LEEI,GIATI NA MIN TO POUN KAI OI POLITIKANTHDES MAS H PANHLH8IA OLUMPIAKH EPITROPH MAS? ELLHNES TO EXW KSANAPEI PONHREUTHTE_PONHREUTHTE-PONHREUTHTE,MIN EISTE AGA8OI (KALOI)...........
    G amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΗΓΟΥΝΤΕ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΕΙΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 2004 ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΜΟΡΡΙΣ ΓKRIN ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΤΙΤΟΠΙΝΓΚ ΚΟΝΤΡΟΛ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗ ΨΥΧΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΕΡΗ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΜΠΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ FBI ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΝΑΓΑΝ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΘΟΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://polemosgenel.blogspot.gr/2012/07/natascha-keller.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ!!!ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥς ΒΛΕΠΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.